Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max Smart vypadá jako neškodný úředníček, ale jeho snem je stát se tajným agentem. Zatím pracuje jako analytik v hlavním štábu supertajné špionážní organizace Kontrola, která se specializuje na boj proti mocnému zločineckému syndikátu Chaos, vedenému bezohledným Siegfriedem. Podle Maxovy analýzy se nepřátelé začínají zajímat o atomové zbraně, ale dřív než stačí Kontrola něco podniknout, je štáb přepaden a vzápětí začnou nepřátelé z Chaosu likvidovat tajné agenty, jejichž seznam uloupili. Náčelník proti nim musí vyslat někoho, koho neznají, a tím je právě Max Smart. Je jmenován agentem 86 a jeho parťákem se stane krásná agentka 99. Mají vypátrat dodavatele zbraní Krštice a zabránit zneužití jaderného materiálu. Stopy je zavedou do ruského Smolenska. Cestou se neustále dohadují, Max je považován za teroristu, a poté dokonce vypadne z letadla. Kolegyně ho sice zachrání, ale musí se zbavit tlustého Araba, který je napadne. Dostanou se do Kršticova domu, proniknou do jeho počítače a Max s ním svede vítězný taneční souboj. V Moskvě sice padnou do Siegfriedovy pasti, Maxovi se však podaří uniknout a odhalit továrnu na zpracování uranu, maskovanou jako pekárna. Agent 23, který měl Maxovo hlášení ověřit, však v pekárně žádné stopy po uranu nenašel. Zatímco Max se ocitá v podezření, že je dvojitý agent, Siegfried připravuje zbraně, kterými chce zničit Los Angeles. Max pochopí, že je mezi agenty zrádce, a také kdy a kde má bomba vybuchnout. (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (513)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Tom J. Astle, Matt Ember .. Vlažné. Steve Carell je pouhý panák, který převážně stojí, sype ze sebe text ze scénáře a sem tam se dostane do mírně akční scénky. Naopak se zde podařilo hodně vytěžit z Anne Hathaway, která konečně opět vypadá jako přitažlivá sexy žena (naposledy v Brokeback Mountain). Svižné dění vyšle pár chytrých střel, které koutky úst potahuje tu více tu méně nahoru a tu a tam bohužel i směrem dolů k nechápavé grimase. Pár odkazů a nápadů vyloženě potěšilo, ale i tak se ty tři hvězdy povážlivě třesou a další zhlédnutí (nebo případný další díl) bych radši neriskoval ani s Chuckem Norrisem v záloze. 50%. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nevím, asi od komedie čekám víc. A i ty triky mi tam hlavně v závěru nepřišly nic moc. Carell si mne získal filmem Seeking a Friend for the End of the World a tak možná ke své škodě ani nemám potřebu jej vidět v klasické americké komedii )tedy o level nižší) kde se tak rádo prdí a blije... Takže za mne je to jen za dva telefony v podrážce a když komedii s agenty, tak raději tu o tom W4C. * * ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

"Holy Shit!" to bol nárez...Agent Smart ma vážne dostal,už dlho som sa tak schuti nezasmial :) Peter Segal potvrdzuje svoje kvality a nenecháva ani jedno oko suché.Skvelé herecké obsadenie plné charakteru a vnutorného šarmu hlavných predstaviteľov ma dokonale usadilo a neustale napádalo k mimike :) Konštelácia hviezd bola k tomuto snímku naklonená... :))) 8/10 ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Smart není žádný idiot (jako třeba Drebin), jen tak trochu smolař a nadšenec, který svou horlivostí přitahuje trapasy všeho druhu, a to je, pokud jde o parodie, příjemná změna. Anne Hathaway je okouzlující, akce slušná, tempo nedá nudě šanci i když jednou dvakrát odněkud vykoukne. V podstatě slušný akční film osobitým způsobem vyšinutý ke komedii, kde humor sice není třeskutě burácivý, ale zato probublává každým okamžikem a každou chvíli vylétne nějakou tou vydařenou hláškou nebo scénou, ať už je to taneční scéna s tlustou dámou nebo psychologicky rozbor manželství, který položí na lopatky hromotluka, co z oka vypadl Čelisti, jenž svého času dával zabrat Bondovi. Příjemná zábava, která nenudí, neustále přikrmuje úsměv na tváři a když na to přijde, unese i reprízu. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Časy kvalitných paródií s Lesliem Nielsenom sú už dávno preč a paródie na agentov prevzali Angličania. Preto som nedával veľké šance, že by sa niečo podobné mohlo za mlákou podariť. Ale klobúčik dole! Aj keď sa nejedná o čistokrvnú paródiu nejakých filmov, je to paródia na špeciálneho agenta. Scenár je klasický, omieľa niekoľko základných motívov tohto žánru, ale rozhodne nenudí, občas prekvapí a je pomerne kvalitne ukočírovaný. Herci sú skvostní, role im sadli a užívali si ich. Cameá bravúrne, akcia slušná, no jednoducho bolo sa na čo pozerať. 80%. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (17)

  • Film je věnován Donu Adamsovi a Edwardu Plattovi, kteří účinkovali v původním seriálu, a památce režisérova otce Morta Segala. (pajik)
  • Herečka Anne Hathaway si během natáčení filmu obnažila holení kost tržnou ránou. Rekonvalescence zahrnula i podstoupení plastické operace. (Mr.Bulva)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Zuřící býk vs. Rocky Balboa?

Zuřící býk vs. Rocky Balboa?

02.06.2012

I tak by se dal popsat projekt studia Warner Bros. a režiséra Petera Segala, který se naposledy předvedl s ucházející špiónskou komedií Dostaňte agenta Smarta. Komedie Grudge Match bude o dvou… (více)

Nahradí Jackmana Neil Patrick Harris?

Nahradí Jackmana Neil Patrick Harris?

01.11.2009

Nelekejte se, není řeč o roli Wolverinea. Hugh Jackman však s díky odmítl nabídku Billa Mechanica a Adama Shankmana, producentů nejbližší oscarové show (na jaře bude Hugh natáčet sci-fi The Real… (více)

Napoleonské války podle Carella

Napoleonské války podle Carella

19.10.2008

A podle Arthura Conana Doylea. Ten nepsal jen detektivky s Sherlockem Holmesem, ale i sci-fi (třeba slavný Ztracený svět) a historické romány. Příběhy o brigadýrovi Gerardovi míchají válečné… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno