Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (334)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto jednoznacne 5*. Sice se film v podstate od serialu vubec nelisi, narozdil od Simpsons, nicmene tvurci prisli s naprosto dokonalym pribehem, kterej tech 90 minut skvele zabavi. Navic se objevi spousta znamejch postav ze serialu a na spoustu veci se tu odkazuje, takze je dobry znat serial. Taky jsou tvurci jeste krapet drsnejsi oproti serialu co se tyce sprostejch vyrazu. Proste jsem se tech 90 minut perfektne bavil. ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Ano i já byl nadšen, že Futuráma je zpět. No a pak jsem si ten film pustil. Tak jako jo, je to delší, má to stejný humor. Nebo spíš má to stejný styl humoru, akorát se skoro vždy trefí tvůrci vedle. Chápu, komplikovanost příběhu, ve kterém se cestuje časem hned několikrát je obrovská, ale u Futuramy to nesmí být na úkor vtipů a to se stalo. Takže sorry a do dalšího dílu se polepšete... ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Bender coby zloděj nejcennějších světových pokladů nebo "terminator" neměl chybu, líbilo se mi i povedené pohrávání si s cestováním časem a pak samozřejmě ty obvyklé futuramácké vtípky (židovský TIE fighter), bez určitých epizodek (obzvlášť Santa) bych se ovšem obešel. Benderovo parádní terno mě bavilo, ale Futuramě přesto více sluší seriál. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na to, že BENDEROVA HRA ma dosť znechutila, toto ma bohovsky prekvapilo. Našlapané hlášky, navážanie sa do Foxov, hneď niekoľko mikropríbehov (veď to je podstata Futuramy)... Fajn parodovanie TERMINATORA, fajn Al Gore. Asi v polovici síce niekoho zase napadlo, že by to malo mať zmysluplný príbeh... Zamontovali tam dejovú líniu s mobydickom a začalo to riadne upadať. Našťastie všetko zachránil veľkolepý súboj s Hviezdami smrti a finálna hláška.... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Bohužel, futuroskopní celovečerák číslo jedna dopadl naprosto stejně jako Simpsonovi - obsahuje několik vyloženě libových vtipů, ale celkově je to takové nějaké jakési onaké...srovnáno s leckterým hraným pseudovtipným pokusem o televizní zábavu rozhodně vítězící, ale viděno optikou legendární Futuramy slabé. Možná je tím zabijákem zábavy stopáž, ale nic to nemění na tom, že na Bender's Big Score se velmi pravděpodobně už nepodívám. Solidních, ale za očekáváním zaostávajících 60%. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • E-mailová adresa Amy Wong je 'awong@marslink.web', Zoidbergova 'Zoidberg@freemail.web' a Benderova 'Bender@Ilovebender.com'. Adresy Amy a Zoidberga jsou smyšlené, ale www.ilovebender.com je skutečná stránka o Futuramě. (ČSFD)
  • V tomto filmu Nibbler potřetí promluví. (CrypzzXD)
  • Fryovo tetování v binární abecedě se přeloží do klasické jako "I know binary". (CrypzzXD)

Reklama

Reklama