Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (333)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Jenom na máloco jsem se tolik těšil, jako na Futuramu v celovečerní délce a máloco mě tolik zklamalo. Nechci být zlý, fórů je tam celkově zhruba tolik, kolik v jednom normálním seriálovém díle. Jenže je to roztahané do 3,5x delšího formátu, takže bohužel to dopadlo asi tak, že na jedno zasmání připadlo tak pět minut nudy. A přitom začátek byl tolik slibný..... Nezbývá mi než věřit, že další díly budou lepší. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání se seriálem mi film přišel poněkud suchý a plný laciných vtipů, které se v tak velkém množství nedaly dost dobře strávit. Zápletka také celkem průměrná a na celovečerní film lehce nedotažená. Cestování časem byl jistě oživující prvek, ale nic víc mi na náladě při sledování nepřidalo. Celkové hodnocení tak uvízlo někde mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Tedy solidních 70% ()

Reklama

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně natažená jedna epizoda do jednoho celovečeráku a to znamená, že všechny vtipy a hlášky se rozplynou a jenom koukáte a čekáte, jestli se vůbec budete smát. Nejlepší hlášku měl asi můj oblíbený Zoidberg, možná dvě, Bender zklamal a o Fryovi nemluvě. Vcelku hezká byla zápletka s Larsem alias Fryem No. 2. Jinak slabota, ale stejně se na to dalo koukat! ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Docela povedený, i když na seriál to nemá. Nechybí tomu nápad ani vtip (Bender Bending Rodriguez rulezzzz), ale je to celý takový zmatený, všechny ty posuny časem vytváří plno nelogičností a paradoxů a film místy působí jako podivný natahovaný slepenec scének a událostí, které mají spolu málo společného. Ale když se přes tohle všechno přenesete, bavit se určitě budete, stejně tak jako jsem se bavil já. Všechny ty odkazy na Hvězdný války nebo Terminátora se povedly. Ale celej film mi vrtala hlavou jedna věc, proč obyvatelé země ty tři nudistický emzáky prostě nezlikvidovali????? ()

E.. 

všechny recenze uživatele

Jelikož nejsem seriálovej fanda Futuramy a v konečný fázi jsem neviděla ani díl, tak tenhle film posuzuju úplně izolovaně. Doufám, že seriál je lepší! :) Postavy mi přišly celkem ftipný i ten nápad docela šel..ale celkově jsem se dost nudila a říkala si, že je to nekonečnej film. Po druhý bych se na to rozhodně nedívala. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Mezi nejcenějšími objekty historie můžeme vidět slavnou kytaru Eddieho Van Halena. (HellFire)
  • Fryovo tetování v binární abecedě se přeloží do klasické jako "I know binary". (CrypzzXD)

Reklama

Reklama