Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé kalifornské městečko San Catalano bylo ještě před pár lety rájem na zemi. Teď je z něj však díky projektantovi Maxu Farringtonovi jedno velké staveniště. Právě je v plném proudu druhá etapa výstavby rodinných domků. Ve chvíli, kdy sem přichází nový šéf hasičů Vic Rondelli, zemře na uštknutí neznámým druhem chřestýše mladík Jake. Jak se brzy ukáže, agresivní had není v městečku sám. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

kingik 

všechny recenze uživatele

Na staveništi v Jižní Kalifornii se množí případy smrtelného uštknutí hadem. Hrabivý majitel stavební firmy však nebezpečí bagatelizuje, aby nezačaly klesat ceny nemovitostí. Náčelník hasičů se pouští do nebezpečného boje s chřestýši. Na tomhle filmu není moc co chválit, protože čistě televizní zpracování se na něm výrazně podepsalo. Podle toho vypadají triky, herecké obsazení i režie. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Prostě jen další film o zabijáckých hadech. Tentokrát pro změnu hraje hlavního záporáka klasickej klaďas Jack, což mě osobně pěkně naprdlo. A poslední scéna v tý jeskyni plný hadů, tak to mě fakt odrovnalo. Možná už nikdy nevlezu do žádný jeskyně, ze který sebude ozývat podezřelý syčení... nebo se na to vykašlu a budu to pískání v uších ignorovat? ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Úprimne povedané, po upútavkách som čakal väčšiu srágoru. Už zápletka o agresívnych zmutovaných štrkáčoch naznačila, že sa bude jednať o žumpu televíznej produkcie, ale spracovanie bolo celkom znesiteľné. A dokonca tu hral aj Perseus zo Súboja titánov! Objektívne by si film možno zaslúžil 2*, ale vždy mi vadila celková tuposť filmov o vražedných zvieratách a toto nie je výnimka. 3-/10 ()

Jacccob 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to TV film, to není tak strašné, sice béčko jako prase, ale to vám musí být už jasné když se na to chystáte, a k tomu zde nejsou žádné šílené teorie, proč jsou ti hadi tak velcí a jedovatí, ale naprosto normální a když se to tak vezme, tak i logická věc. A scénář je prostě přímý, žádné zbytečné kecy, ale hned na věc. :) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmov o vraždiacích hadoch som videl nespočet. Väčšinou to boli lacné, béčkové braky s hlúpym scénarom, v ktorých hrali mizerní herci a v ktorých boli použité nesmierne primitívne digitálne triky. Snímok "Tichý predátor" ktorý v roku 1999 natočil televízny režisér Noel Nosseck nie je v rámci titulov o zabijáckych hadoch na tom až tak zle. Je to taký šedý priemer. Na jedno pozretie je to celkom zaujímavý hadí thriller. Zrejme aj preto, že pôvodný scénar ku nemu napísal horrorový harcovník John Carpenter. ** ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • V mnoha scénách se objevují krajty, nikoliv chřestýši. (Castrator)

Reklama

Reklama