Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní teroristická organizace uloupila mikrofilm se záznamy o bankovních operacích a kontech světových firem a vydírá vlády jednotlivých zemí. O údaje má zájem i mafie. FBI ani policie nic nezmohou, a tak nezbává, než se obrátit na muže přezdívaného "Americký lovec". (šubelinka)

Recenze (2)

Ertai 

všechny recenze uživatele

Indonéský akční film, to hovoří za vše. Ten obsah co tu je, docela přesně popisuje děj filmu - stačí na to dvě věty a stejně to moc smysl nedává. Chabý scénář je kompenzován množstvím akčních scén, ale ty jsou nevalné úrovně a v podstatě buď hlavní hrdina kope indonéské přičmoudlíky nebo se někde převrací auto. Asi nejlepší je na celém filmu text distributora (Špičkový akční film z prostředí mezinárodního obchodu a mezinárodního terorismu, s ukázkovými akčními a trikovými scénam :) ). V ČR distribuováno Vapet Production jako AMERICKÝ LOVEC. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tvrdil som to viackrát a tvrdím to stále, ako málo stačilo pred 25-30 rokmi pre fanúšika akčného žánru, teda toho podradnejšieho a pre diváka československého. Non-stop akčný produkt, ktorý nepotreboval rozvinutý scenár, ten zahŕňali automobilové naháňačky, explózie, prestrelky a bitky telo na telo ( ktoré sú v tomto prípade najslabším aspektom ). Tie správne ksichty, ten správny drajv. Proste žánrová minútka, ktorá divákov vyrastajúcich v dobe video boomu, rozhodne ( resp. opäť ) poteší. ()

Reklama

Reklama