Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (172)

Sexton 

všechny recenze uživatele

Jsem z Nymburka a na film jsem se opravdu tešil, po povedeném prvním dílu přichází strašné pokračování. Pan Svoboda řekl na předpremiéře prvního dílu v roce 2014 na otázku jestli natočí i pokračování, že se nechce zapsat mezi filmy Kameňák 1, 2, 3... Dva roky poté natočil pokračování a na předpremiéře řekl "Jednička příběhově dopadla moc dobře a my si mysleli, že je tam prostor pro další zajímavé pokračování". Bohužel zajímavý scénář se vytvořit nepodařilo. Například "jedno účelné" záběry z drona, které sice vypadají úchvatně, ale nemají vůbec žádnou souvislost s dějem filmu a celým filmem se táhnou jen pro nastavení časové osy. Filmem se prolínají celkem 3 zápletky, které nepobaví ani nenadchnou. Hurá do 3. dílu s rekonstrukcí bazénu!!! ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

To by nebylo správné pokračování, aby nenavázalo na pekelně ubohý scénář, kterým se chlubí prvotina. Grupa padesátníků se již nesnaží podnikat v oblasti hodinového manželství, nýbrž znovu rozjíždí business s provozováním plaveckého bazénu, kam chodí zejména školky a ženy v nejlepším věku (tj. 25 – 30 let), provozovat synchronizované plavání. A David Novotný? Těžko změřitelná trapnost! 17% ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Naivní filmová pohádka o partě aquabeláků, která zabaví jen ty nejotrlejší diváky. Skupina herců dostala několik hodin cachtání v Nymburském bazénu, Norisová se předvede, jak je pěkně vykrmená a Bolek k tomu všemu ´´zazpívá´´ písničku o tom, že je neskutečně blbej. Proboha pane Polívka, to už nikdy nedělejte. Celej film je jak laciná paštika z kopyt, kterou občas někdo koupí, protože je ve slevě. 20% ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Opět se budu opakovat jako vrátekkolo, ale říkám to dokola. Dobrých herců máme dost, ale dobrých tvůrců málo jako Babišovy empatie. A geniáních tvůrců? Kromě Svěráků neznám asi nikoho a to je dost málo nemyslíte? Ono se na ten komunismus plive, kde se jen může, ale jedno se jim upřít nedá - filmy se dělaly pro lidi! ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

zbytočný film!! podivuhodné nasilu vykonané lepenie nezmyselnej pointy z veľmi plytkým humorom. Miestami som sa pousmial a iba raz skoro zasmial. Hodinový manžel bol oproti tomuto pokračovanie daľeko lepší. Bohužial mne osobne sa to nepáčilo a čím dlhšie som film pozeral tým viac sa v atmosfére príbehu kumulovala trápnosť. Každý film má však aj svojich fanúšikov a tento typ filmu si nájde fanúšikov v radoch tých, ktorí do kina idú raz za rok na českú komédiu. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)
  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)

Reklama

Reklama