Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (172)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hodinový manžel byl fajn komedie...tohle je celkem evidentně pouze snaha o to vyždímat co nejvíc z "úspěchu" jedničky.Manžel na hodinu je v první polovině neuvěřitelně hloupý,otravný a jak prohlásila moje drahá polovička,sytděl bych se někomu říct,že jsem tohle viděl.Druhá půlka je o něco lepší,ale i tam se postavy chovají jako po lobotomii a podařený vtip aby divák opravdu hledal víc než důkladně.Je mi celkem líto poměrně kvalitních a sympatických herců,kteří tu musí hrát bandu momentálně zaostalých...40% ()

Adelka123 

všechny recenze uživatele

Z jedničky jsem byla nadšená, tak jsem se těšila na dvojku... Ale toto je pro mě absolutní zklamání... Vtipné to prakticky nebylo, děj taky vázl... U tohoto filmu by bylo lepší, kdyby nebyl... Jednu hvězdu dávám jenom z úcty k Polívkovi, Matáskovi, Novotnýmu a Norisový... Ale je to opravdu slabý film, který za návštěvu kina nestojí... Vy čtyři výše jmenovaní, prosím, příště pošlete režiséra s takovým brakem do háje... Děkuji ;-) ()

Reklama

zette odpad!

všechny recenze uživatele

Ze po uz tak spatne jednicce bude natoceny druhy dil, to uz chce hodne odvahy... I vtipy zde vypravene pusobi strasne plose, spatny scenar, herci nemaji co hrat. A ac mam Babcakovou celkem rad, uz me zacina celkem nudit, hraje porad dokola to same. Uplne zbytecny film. Svobodova dosavadni tvorba je zoufala a v mych ocich bych sotva hledal horsiho ceskeho rezisera. ()

Sexton 

všechny recenze uživatele

Jsem z Nymburka a na film jsem se opravdu tešil, po povedeném prvním dílu přichází strašné pokračování. Pan Svoboda řekl na předpremiéře prvního dílu v roce 2014 na otázku jestli natočí i pokračování, že se nechce zapsat mezi filmy Kameňák 1, 2, 3... Dva roky poté natočil pokračování a na předpremiéře řekl "Jednička příběhově dopadla moc dobře a my si mysleli, že je tam prostor pro další zajímavé pokračování". Bohužel zajímavý scénář se vytvořit nepodařilo. Například "jedno účelné" záběry z drona, které sice vypadají úchvatně, ale nemají vůbec žádnou souvislost s dějem filmu a celým filmem se táhnou jen pro nastavení časové osy. Filmem se prolínají celkem 3 zápletky, které nepobaví ani nenadchnou. Hurá do 3. dílu s rekonstrukcí bazénu!!! ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Netuším z jakých peněz je tento film financován, ale tajně doufám, že šlo o výtěžek z nějaké charitativní akce na podporu lobotomizovaných scénáristů, nebo režisérů bez talentu. Prostě z jiných peníz, než těch z fondu na podporu kinematografie. Jinak by totiž šlo o plýtvání nejen časem diváků, ale i zdroji, které mohl použít nějaký talentovaný student třeba na žížalí porno. Podprůměrného Hodinového manžela 2014, "překonává" jeho pokračování ve všech ohledech. Scénář s až urážející prostoduchostí, posouvá postavy dějem bez špetky invence a citu pro vtip. Je to napsané a zrežírované dokonce tak blbě, že ani herci, které humor živí, nedokázali z těch pár okamžiků, kdy tam potenciál pobavit byl, vyprodukovat opravdový vtip. Možná jsem zbytečně krutý, ale vidět tolik dobrých herců, v tak nudném a hloupoučkém filmu...to je frustrující. Pokud někdo něco takového pustí úplně klidně do kin a ještě o Vánocích, dá se to vyložit buď pohrdáním českým divákem, nebo jde o vykalkulovaný počin, kdy se předpokládá, že si vystresovaní a uběhaní lidé, rádi odpočinou u lehké české komedie. Každopádně je to podvod na diváka. Budete oloupeni o peníze za lístek na komedii, která není vůbec vtipná a vlastně ani lehká, protože trvá 104 minut a to je na tu nudu dost brutální stopáž. Vyspěte se raději zadarmo doma. Jednu * dávám jen z úcty k těm nevinným hercům, osvětlovačům, kameramanům, zvukařům... . ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)
  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)

Reklama

Reklama