Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (172)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Už taková trochu zbytečná práce, ale jednička vydělala hromadu peněz, takže se zlaťáky zaleskli v očích a jelo se přímým směrem na dvojku. Vesměs je to takové klasické pokračování. Přidá se hromada nových vedlejších postav, některé hlavní jsou upozadněny (Matásek) a vymyslí se linka, která určitým způsobem nabourává děj prvního filmu (V jedničce se celou dobu snaží vydělat peníze, aby je ve dvojce odmítali). Naštěstí je tu pořád výborná hudba Reného Rypara a povedené humorné situace. Jedničku si dám klidně rád znova, dvojku už s menší radostí, a do trojky už se prosím nepouštět. ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za scénu v nebi, která měla nějakou myšlenku a hodnotu. Druhá hvězda za dronové záběry krásného Nymburka a okolí i když mám pocit, že už jich tam bylo přehršel. Kvarteto, které v prvním díle funguje, chlí vtipy, jsou pseudomačo, kteří musí drtit baby za prachy se ve dvojce úplně rozpadá. Každý si jede svoji linku a pojí je akorát nesmyslná dějová linka aquabel. Všechny zvraty jsou předvídatelné a smysl filmu ani jednotlivých mini příběhů je nesmyslných. Škoda, dalo se z toho určitě vytěžit víc, ale je z toho pouze průměrný film, který cílí spíše na publikum Prima Love. usmál jsem se pouze na konci díky Wohnoutům. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zbytečná práce. Natočená za peníze Primy, zřejmě pro diváky Primy. Zatímco první díl byl ještě fajn, i když místy zbytečně vulgární, tak druhý díl není vulgární, ale pro změnu je šíleně obyčejný. Herci jsou pořád stejní, což určitě není na závadu, ale vtip se nějak vytratil. Nejvíce mě bavila linka Bolka Polívky. Nebylo to vtipný, ale bylo to jediné takové přirozeně lidské. Jenže to bude spíš člověkem a přístupem k hraní, než scénářem. Škoda, jedna z mnoha českých komedií, která ničím nevyniká. Snad jen těmi pěknými záběry Nymburka. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Netuším z jakých peněz je tento film financován, ale tajně doufám, že šlo o výtěžek z nějaké charitativní akce na podporu lobotomizovaných scénáristů, nebo režisérů bez talentu. Prostě z jiných peníz, než těch z fondu na podporu kinematografie. Jinak by totiž šlo o plýtvání nejen časem diváků, ale i zdroji, které mohl použít nějaký talentovaný student třeba na žížalí porno. Podprůměrného Hodinového manžela 2014, "překonává" jeho pokračování ve všech ohledech. Scénář s až urážející prostoduchostí, posouvá postavy dějem bez špetky invence a citu pro vtip. Je to napsané a zrežírované dokonce tak blbě, že ani herci, které humor živí, nedokázali z těch pár okamžiků, kdy tam potenciál pobavit byl, vyprodukovat opravdový vtip. Možná jsem zbytečně krutý, ale vidět tolik dobrých herců, v tak nudném a hloupoučkém filmu...to je frustrující. Pokud někdo něco takového pustí úplně klidně do kin a ještě o Vánocích, dá se to vyložit buď pohrdáním českým divákem, nebo jde o vykalkulovaný počin, kdy se předpokládá, že si vystresovaní a uběhaní lidé, rádi odpočinou u lehké české komedie. Každopádně je to podvod na diváka. Budete oloupeni o peníze za lístek na komedii, která není vůbec vtipná a vlastně ani lehká, protože trvá 104 minut a to je na tu nudu dost brutální stopáž. Vyspěte se raději zadarmo doma. Jednu * dávám jen z úcty k těm nevinným hercům, osvětlovačům, kameramanům, zvukařům... . ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Předchozí film diváky bavil, takže Svoboda neváhal a rozšířil svůj imaginární svět. Tentokrát můžeme sledovat smíšené družstvo akvabel, jehož mužská část je tvořena amatéry, ale i tak se klidně může z okresní soutěže kvalifikovat na mistrovství světa. Svoboda tedy zase ukazuje, že se nepohybuje v mezích reality. Znovu však nabízí pozitivně naladěný snímek. Bohužel je trochu upozaděn Novotný, prim hraje Polívka a jeho podivný vztahový guláš. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)
  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)

Reklama

Reklama