Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Krásná a bohatá Marie Clifford (Sarah Laine) si bude brzy moci koupit všechno, co si lze přát. V den svých 18. narozenin zdědí po své zemřelé matce obrovské bohatství včetně páru dokonalých diamantů. Vše se změní ve chvíli, kdy je její nevlastní otec Jay Clifford (Brad Johnson) obviněn ze znásilnění Eleny (Sandra McCoy), místní dívky s nevalnou pověstí. Marie musí rozhodnout, zda má diamanty použít k otčímově záchraně a stát se tak součástí příběhu plného podvodů, zrady, vydírání a vražd. Vyšetřování se ujímá agentka FBI Kristen Richards (Dina Meyer), která se pokouší rozluštit, kdo je zločinec, kdo oběť a kdo se nakonec stane majitelem samotných diamantů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Film naprosto, ale naprosto o ničem! Jo herečky jsou krásné, ale to jsou i v pornu a v tom není tolik zbytečných keců kolem. Celý film se vám zdá, že víte co a jak bude, což je nakonec celé žničené naprosto zbytečně překomplikovaným koncem. Tento komentář píšu už během konce filmu a ten konec je zapletenější a zapletenější! Celá myšlenka filmu je zahrnuta do posledních pěti minut, takže naprosto zbytečný film!!! ()

Binkys 

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu ne! Jediné, na co se dá v tomto kousku koukat, jsou pěkné, spoře oděné slečny, které mají navíc neskutečnou sílu, jelikož roztlačit v blátě zapadlé a do stromu nabourané 2,5 tunové vozidlo je opravdu nadlidský výkon... Mix lehké erotiky a rádoby krimi zápletky, ve které se střídá jedna filmařská minela za druhou a vše je korunováno neskutečnými zvraty v ději. Když by to bylo natočeno jako erotická komedie, tak proč ne, ale v tomhle podání..... ()

Reklama

sedlo03 

všechny recenze uživatele

O hodně horší než Jednička, ale o trochu lepší než Dvojka. I když si to 3 hvězdy určitě nezaslouží, tak už jenom kvůli asi nejsympatičtějším holkám celé téhle praštěné série, je přece jenom dám. Vykrádá to oba díly, ale snaží se z toho vzít jenom to nejlepší. Už dááávno to není originální, přesto to v tomhle provedení prostě nenudí. 60% ()

Jarsey odpad!

všechny recenze uživatele

Proč si každý nevezme kameru, pár lidí k tomu, nevykrade totálně nějaký film a nenatočí na to podobnou nudnou devadesátiminutovku? Protože to již udělali ti, co vytvořili Nebezpečné hry 2-4. I když přiznávám, že čtyřku jsem neviděla, ale velmi by mě překvapilo, kdyby to bylo aspoň trochu originálnější. Nejprve jsem ten film vypnula po deseti minutách. Druhý den mi to nedalo a asi trocha masochismu ve mně se chtěla ukojit další nudnou a předvídatelnou přehlídkou trapnosti a ubohých scén. No, když jsem v polovině, dle inteligence předchozích dílů, odhadla, jak to asi dopadne, nebylo pro mě konečné rozuzlení žádným WOW efektem a titulky jsem v podstatě prozívala. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 4/10 Efekty 8/10/// +pěkně se na to kouká -potřetí to stejné/// Při sledování tohoto filmu jsem měl dojem, že tvůrci použili úplně stejný scénář i na předešlí díl. Rozdíli jsou totiž opravdu minimální a trojka do detailu kopíruje dvojku. Za tohle by si film zasloužil odsoudit. Ale neudělám to, protože je lepší a sám o sobě může dobře fungovat. Jeho zhlédnutí tedy závisý na tom jak máte rádi tuto sérii. Nebo naopak, pokuď by tohle byla vaše první zkušenost./// Celkem 58%/// ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v amerických městech Los Angeles a Miami. (GASTON73)

Reklama

Reklama