Reklama

Reklama

Clementine

  • Jižní Korea Clementine (více)

Obsahy(1)

Policista Kim (Jun Lee) je propuštěn pro své brutální způsoby vyšetřování. Podsvětí ho najímá jako gladiátora do ilegálních zápasů v aréně. Jednoho dne se rozhodne ukončit svoji kariéru, protože se chce postarat o svoji dcerku Sa Rang. Gangsteři ji ale unesou a Kim se musí vrátit do ringu, aby jí vybojoval svobodu. Ocitá se tak tváří v tvář "Králi ringu" Jackovi Millerovi (Steven Seagal), muži, který ještě nikdy neprohrál. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Ceberus odpad!

všechny recenze uživatele

Film mi přišel divný už v momentě, kdy malá dcerka mluví o tom, jak si vezme tatínka za manžela, načež o pár scén dále opilému otci uléhajícímu na postel rozepíná poklopec u kalhot a dále mu už z kalhot nepomáhá. To mě trošku vyděsilo, no nakonec to skončilo nevinně. Každopádně celá zápletka neopouští kvality tuctových telenovel. ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Krucinálfagotdoritiprácatotozasmaločoznamenať?! Trailer lákal na drsnú akciu z ringu a nakoniec sa z toho stala 90 minútová balada o plačúcich kórejcoch. Teda spočiatku sa ešte hnusne pitvoria, zbytok filmu potom už len nariekajú za tónov srdcervúcej hudby a vypúšťajú také sentimentálne kecy, že by z toho zvracali aj scenáristi telenoviel. Na záver potom príde aj Seagal, ktorý si pár krát buchne a potom dostane kopačku po ktorej... neviem, to už neukážu aby bolo dosť času na záverečnú plakačku. Ešte treba spomenúť aj pridrbané vnútorné komentáre postáv, za ktoré si už scenárista naozaj zaslúži zastreliť z milosti. Najvtipnejšie na celom filme boli bezpochyby zuby malého dievčatka (dcérky hlavného hrdinu ), ktorých počet sa často menil, rôzne vypadávali a zasa dorastali a to aj počas jednej scény. To by snáď nedokázal ani Ed Wood. Proste ďalší kúsok ktorý mi opäť dokazuje, že kórejská kinematografia stojí úplne za prd! Fňuk-Smrk... ()

Reklama

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Nabízí se otázka, co k tomu snímku napsat. Nejhorší film, kde se Seagal objevil? Totální absence pořádného děje, stupidní dialogy a scény? Absolutní ztráta času? To vše platí pro tento počin dvojnásob. Korejské mučení diváků v přímém přenosu, aby tohle člověk dokoukal, musí mít opravdu silný žaludek a nervy. Seagal se ve filmu objeví až na jeho konci v jedné bojové scéně v ringu, která je velmi špatně natočená, ostatně jako všechny akční scény v tomto filmu. Nemám co na snímku hodnotit, totální propadák. 0/10. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zpočátku je třeba uvést, že ´Clementine´ je název americké lidové písničky, kterou známe i v podání Jiřího Šlitra, samozřejmě s českým textem, a je o smutku. A právě o smutku je celý tento snímek, proto byl dle písně zvolen název, byť je prezentován neoriginálním příběhem o zápasníkovi taekwondo, který je únosem své dcery donucen bojovat v nelegálním zápase. Jeden by tímto řekl, další typická Segalovka, ale chyba lávky. Tady je vše zcela jinak. Snímek samozřejmě na Seagala láká, ale ten tu má pouhý neparný štěk na samém konci celého dějství, coby neporazitelný šampion v ilegálních zápasech. Takže nic než finta distributora na diváky. Hlavní role se zhostil Jihokorejec Jun Lee a jeho malou dcerku si zahrála Seo-woo Eun, kolem které se to všechno točí. Jde o to, jak dívenka poznala svou matku, o které si myslela, že je mrtvá a jak přes ohromné výbuchy emocí dala své rodiče zase dohromady. Ony trable s ilegálním zápasem jsou jen okrajové. Takže se v podstatě jedná o silný emoční rodinný snímek, který však vypadá jako sestřih nějaké jihokorejské telenovely. Tady se skutečně vše veze ve smutku a slzách, takže snímek si v tomto odvětví dokážou užít právě snad jen fanoušci televizních telenovel. Takový emoční nával nikdo jiný snad nedokáže pojmout. Pro ostatní se tedy bohužel jedná o naprostou filmovou katastrofu. Pro zajímavost, ona výše zmíněná píseň tu kousek i zazní a to v podání Seo-woo Eun a jak jinak, během pláče. ()

TylerGage 

všechny recenze uživatele

začátek filmu byl celkem zajímavý a slibně se to rozjíždělo,ale ta část kde si hreje na tatínka a strará se o svojí dceru je opravdu děsná. Ještě k tomu se mu najde ''mrtvá'' manželka to už sem myslel ,že u filmu usnu.. Závěrečný boj byl celkem dobrý . Horší 1* ****myslel jsem ,že si tam Steven Seagal zahraje větší roly**** ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Jack Miller (Steven Seagal) je před zápasem uveden jako úřadující pětinásobný šampion v těžké váze o výšce 193 centimetrů (6 ft 4 in) a váze 102 kilogramů (225 pounds). Steven Seagal sdílí s filmovou postavou svojí skutečnou výšku. Český dabing na DVD toto vůbec nerespektuje, protože výška je 190 centimetrů a hmotnost 130 kilogramů. (Rominator)

Reklama

Reklama