Reklama

Reklama

Hideout in the Sun

  • USA Beauties in the Sun

Obsahy(1)

Dva bratři vykradou banku a porouchá se jim auto, kterým chtěli odjet z města, tak unesou jako mladou ženu a přinutí ji odvézt je do přístavu, odkud chtějí prchnout pryč. Tam se ale dozvědí, že všude kolem je policie a proto musí nějakou dobu zůstat ve městě. Ukáže se, že žena je pracovnice Hibiscus Country Clubu a lupiči ji přinutí, aby tam oba na nějakou dobu ukryla. To ještě ale bratři netuší, že se jedná o klub nudistický. (jonyyy)

(více)

Recenze (3)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

SPOILER! Dva frajéři udělaj banku, při útěku se jim pokazí auto, tak unesou holku s kabrioletem, donutí ji, aby je ukryla v klubu, kde pracuje a na místě zjistí, že se jedná o klub pro nudisty. V klubu se hodnější z lupičů do své rukojmí po pár hambatých hodinách zamiluje, pohádá se s tím zlým. Ten zlý vezme peníze, uteče do nějaké zoo pro plazy, no a konec se změní v dokumentární film o plazech a kamera si skotačící hady a krokodýly užívá stejně, jako před tím skotačící naháče. Na konci si zamilovaní slíbí, že na sebe počkají i věčnost, když bude třeba (lupič se policii přiznal). No prostě film, jak má být. 30% PS není nad nudisty nahánějící pávy a nudisty, co se učí střílet z luku :D ()

curil 

všechny recenze uživatele

Sláva opalování na sluníčku, provozování míčových her a dovádění v bazénu, a to vše v rouchu Evině. Kvůli záběrům z nudistického kempu byl natočen příběh o dvou lupičích, kteří se právě zde ukryjí. Škoda, že se vnadné dívky cudně halí do osušek a ručníků a neukážou svou nahotu kompletně. ()

Reklama

Reklama