Reklama

Reklama

Bloody Christmas

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Francie, 2002, 8 min

Kamera:

Julio Ribeyro

Hrají:

Kad Merad

Obsahy(1)

Krátkometrážní snímek o vánočním stromku, který se zbláznil. (Pilda17)

Recenze (12)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ihlička sa rozhodla pomstiť za spílenie a vešanie vianočných ozdôb na jej vetvičky. Ako komédia? Trošku. Ako horor? To nemyslíte vážne. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nebýt konce, který byl ovšem tím nejzábavnějším na celém filmečku, byl by z toho krásný kraťas o schizofrenii a samotě. PS: Hunter2222 viděl zjevně delší a ke všemu animovanou verzi. Lidi, herdek, ověřte si, čemu ty hvězdy cpete :) ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Když jsou zítra ty Vánoce, tak jsem to zkusil a ono to vůbec není špatné. Závěr byl hodně úsměvný a i když nejde o veledílo, tak divák těch 8 minut přežije i kdyby nechtěl. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Docela slušný vánoční kraťas, který ve srovnání s Treevenge sice prohrává v zábavnosti i brutalitě na celé čáře, ale vzhledem k tomu, že moc filmů o vraždících stromech není, tak si tenhle šanci určitě zaslouží... No a protože nejde o průser a má jen osm minut, tak ho všem, alespoň na jedno shlédnutí, doporučuji... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tenhle osmiminutový short sice není žádné veledílo, ale ani trapná záležitost. Ten kdo má rád krátkometrážní snímky, kde hlavní roli hraje nasraný vánoční stromek je na správné adrese. K pobavení diváka tak stačí i několik humornějších chvilek a ani nemusí téct moc krve. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Tak jako, Treevenge to neni, ze, a ta vypointovanost byla ponekud krecovita, ale za kazdy film se zabijackym vanocnim stromeckem je treba byt vdecny... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keď stromček, tak umelý, veď koľko ich len mimo Vianoc byrokratický systém vyrúbe na zbytočné lajstre. A ešte aj na Vianoce? To teda nie! Ešte, že to má happy end. ()

Reklama

Reklama