Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Manhattan je příjemná komedie, která potěší děti i jejich rodiče. Ve městě, které nikdy nespí, stojí dva mladí přátelé na prahu toho největšího dobrodružství ze všech. Gabe (Josh Hutcherson) a Rosemary (debutantka Charlie Ray) se znají odmalička, ale potom, co se utkali tváří v tvář v kurzu karate, se najednou oba vidí v úplně jiném světle. Kouzelné, zázračné, ale i šílené chvíle prvního zamilování - to všechno vás čeká v půvabném filmu, který pobaví celou rodinu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

choze 

všechny recenze uživatele

I do braku pohroužený cynický videofil sjíždějící hlavně akčňáky a horory jako já si rád dá romantickou komedii, rodinný snímek nebo film pro děti. MALÝ MANHATTAN je všechno dohromady a ve výsledku je to roztomilá, svižně a vtipně natočená story, těžící hodně ze svého kouzla z atmosféry poněkud idealisticky vylíčeného New Yorku. Oba dětští představitelé, Josh Hutcherson (který si ve stejném roce zahrál hlavní roli ve zdařilé ZATHUŘE) a debutující Charlie Ray, odvedli příjemné výkony a konkrétně Joshovi bych si odvážil prorokovat zajímavou kariéru. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dej jí pusu. - Nemůžu, je to hnusný." Premiérové splašení hormonů dvou desetiletých karatistů bylo daleko lepší, než jsem očekával. Jejich dospělá moudra mne zkrátka bavila, ale k plnému pochopení snímku jsem částečně hendikepován v tom, že vzpomínky na mou první lásku oživí snad jen koňská dávka Ginkgo biloby. Přesto je to po dlouhé film s dětskými hrdiny, který jsem bez známek znechucení dokoukal až do konce. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

"Konečně jsem pochopil všechny ty nesmyslné písně o lásce." Jeden z těch kouzelných filmů, od kterých nečekáte vůbec nic a dostanete úplně všechno, takže se celý film usmíváte a možná si i spokojeně vrníte. Svižný, úžasně milý příběh, úsměvný, pohodový a zábavný, s chytrým scénářem a sympatickými hereckými výkony, plný malý nápadů ve formě i obsahu, výtečně odpozorovaných momentů, na které si z vlastního dětství pamatuje snad každý z nás (taky jsem kdysi při domlouvání prvního rande měl pocit, že "organizovat arabsko-izraelská mírová jednání by bylo snadnější."), i nečekaně trefných komentářů. Jistě je to idealizované, ale takové přece první lásky jsou a takové v nás po celý život zůstávají. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Usměvavá a romantická komedie, která v sobě nese neuvěřitelnou pravdu o první lásce. Největší sranda na tom je, že spousta věcí z toho se honí lidem v hlavě i ve starším věku. (Jakto, že nemám co říct? A proč se na mě nedívá? Jsem tak ošklivej, nebo smrdím?) K tomu projížďky po New Yorku, malý hrdina který vás dokáže bez nadsázky pobavit i způsobit, aby vám ho bylo líto a celou dobu mu hrozně přejete, aby to vyšlo. Už jsem dva a půl týdne zamilovaný a je to bolest, kterou bych nepřál ani nejhorším nepřátelům. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Hlavou se mi v tento okamžik honí tisíce myšlenek, ale jen málo z nich je veselých. Po shlédnutí tohoto filmu jsem si totiž uvědomil, že jsem nikdy ve svém dlouhém životě nenašel svou první lásku - a to není dobře. Vím, že 99 % prvních lásek skončí, ale je na nich to nejkrásnější, co může člověka potkat - zůstanou trvale zapsány ve vašich myslích. Můj problém byl totiž v tom, že jsem vždy utekl. NIKDY to nedělejte, neboť potom budete utíkat celý život. Příjemý film, kterému lze vytknout pouze happy end mezi rodiči, který v reálu je tak 10 procentní. Hezky zahráno, uvěřitelný děj - proč né 4? ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Charlie Ray v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • První pusa Gaba a Rosemary byla i první životní pusa pro Joshe Hutchersona a Charlie Ray. (Fugas.cz)

Reklama

Reklama