Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (866)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Film balancuje po úzkém trámku přes bažinu nechutností a humpoláckých vulgarit celkem úspěšně, párkrát si sice šlápne vedle, do ještě teplého koláče i do něčeho nechutně rosolovitého, už jen zbůhdarma mrskajícího bičíky, a nateče mu to do bot, ale co... Ponožky se dají vyprat a boty vyleštit. Pravačkou. Film o čuňačinkách našeho mládí, kterým se teď v dospělosti už jen smějeme. Moment, říkal jsem smějeme? No vida, takže to opravdu JE komedie. Mě už dnes sice moc nepotěší, ale ani nijak neurazí. Body i za to, jaký je to fenomén, se kterým jsou dodnes srovnávány veškeré fekální komedie, od trapných sraček až po ty vtipně čvachtavé. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Perfektní a propracované charaktery všech postav. Impozantní herecké výkony. Dechberoucí a filosofický děj. Tak přesně tyhle parametry film nemá. Nicméně film alespoň zůstává bláznivou americkou komedií určenou pro specifickou věkovou skupinu diváků, do které jsem v dobách rozmachu filmu určitě patřil a ze které už jsem, troufám si říct, vyrostl. Nikdy jsem však nad tímhle filmem nijak neslintal blahem a ani nedělal jiné perverznosti, na které právě myslíte. Bezpochyby má několik vtipných momentů, ale u těch sláva filmu bohužel končí. 2* ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vykuř mi ho krásko!!! Tak pánové ruku na srdce (nebo na koule?) Kdo z vás nezažil v tom jistém věku ty problémy které tu zažívají hlavní hrdinové. Mě bylo sladkých sedmnáct, když tenhle film vyšel a hned to byl mezi mnou a mými kamarády obrovskej hit a další kousek kterej jsem tu pak svým hodnocením nepochopitelně zkveruloval. Viděl jsem to dneska po letech a pořád se skvěle bavil. Ukázkový případ toho jak má vypadat vkusná komedie pro mladý bez zbytečných extrémů a nechutností. Trapných scén u kterých by se člověk styděl je tu minimum. Naopak je tu několik nezapomenutelných situací a hlášek a libových trapasů se kterými se musí hlavní hrdinové potýkat. Casting se opravdu vydařil herci jsou přirození a nebyl tu nikdo kdo by mě vyloženě sral. Největší parchant a ďábel je pak suverénně Stifler, ale znáte to na každýho jednou dojde. Nakonec kluci zdárně zasunou a všechno dopadne tak jak má. Hodně se povedl i soudtrack některý ty písničky poslouchám dodnes. Takže přidávám hvězdu a s chutí jsem zavzpomínal na svoje mladá léta.80% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Prcičky sú jednoducho kult a pred blížiacou sa premiérou American Reunion som si túto lásku môjho detstva musel zopakovať. Je to už mnoho rokov nazad, čo som všetky hlavné postavy v čele so Stifflerom obdivoval a aj po tých mnohých rokoch cítim, že máme niečo spoločného. Otázne však je, či by som sa na Prcičky pozeral rovnakými okuliarmi ak by som mal v dobe vydania povedzme okolo 20-ky.. takto sa jedná o čistú a nezameniteľnú nostalgiu. Na prvotnú trilógiu nedám dopustiť! ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, u kterého se rozcházím s většinou svých oblíbenců. Mně se to totiž líbilo. Ono totiž přes řeči o zasunutí a tak dále totiž nakonec stejně vítězí láska, tak co, romantika není jen vznešené hledění do očí. Je ovšem třeba pochopit, že v době uvedení filmu jsem procházel stejným obdobím jako jeho hrdinové a i já jsem nakonec našel dívku svého srdce. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (58)

  • Postava Oze (Chris Klein) se původně měla jmenovat Zyskowski. John Zyskowski byl přítel scenáristy Adama Herze, který nakonec nesouhlasil s tím, aby jeho jméno bylo použito ve filmu, a postava byla přejmenována na Chrise “Oze“ Ostreichera. Ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba (2003) se objeví majitelka květinářství, která se jmenuje Paní Zyskowski. V titulcích si pak můžeme všimnout zmínky: „Special thanks John Zyskowski". (Stocki)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama