Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lance Barton je černoch a snaží se neúspěšně živit jako komik. Když při autonehodě zahyne, je jeho duše poslána přímo do nebe. Lance si je jistý, že musí jít o omyl. A skutečně...anděl mu řekne, že si jeho tělo vzali předčasně a tudíž ho vrátí zpátky na Zem. K dispozici je ovšem jen tělo staršího, bezohledného multimilionáře - bělocha. A právě v tomto nepravděpodobném převtělení se Lancovi začne neuvěřitelně dařit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Fish 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná komedie... Chrise Rocka a jeho humor zrovna moc nemusím (i když Oskary uváděl celkem obstojně). Nějak se vytratil nápad. Myslel jsem, že když se Lance (Rock) vrátil „zpátky na zem“, tak měl vypadat jinak, než jako Lance... Musí se nechat, že v pár scénách, které měly dohromady tak dvacet sekund, tomu tak skutečně bylo. Takže jsem si musel vystačit jen se svou představivostí a myslet na to, že hubený černoch je vlastně tlustý běloch... Chtělo by to asi ještě jeden remake a tentokrát jinak... ()

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Pohodova komedie. [[ [[ Poznamky [ KAZIC / SPOILER ! ] ]] ]] Nekdo kdysi rekl, ze komedie je "... taskarice plna zamen a omylu ...". Nema smysl se hadat, ten nekdo je jiz mrtvy. ZamenaNa nekolika mistech by mozna (mohli to zkouset akoratze to nefungovalo) bylo fajn ukazat Bileho Chrise misto Chrise : misto, kde Chris jako Bily Chris bere male cerne dite a cerna mamca vriska ... . Uveritelnost Na par mistech to trosku skripe ( to jak se Chris na konci setka, uz v jako cerny, se Santee a rychle si padnou do oka; prehnay / prehnane rychly uspech Bileho Chrise ... ). ()

Reklama

DjMetal 

všechny recenze uživatele

Fajneeee. Mne sa to pacilo...Haluzne sceny su tam. Hlavne ten face, ked ho namaluje ten poulicny maliar s tou cernoskou:D:D..som sa inak udrbaval. A kuknem si to v pohode este raz. Je to dobre.A dobre obsadenie tu je.velmi dobre :D Eugene Levy a Wanda Sykes su typci :D:D a Jennifer Coolidge je tu nejaka moc stihla oproti terajsim filmom:D... ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Otrepaný námet, nevýrazná réžia a nepresvedčivé obsadenie. Film ničím významný, ale zároveň som sa výborne bavil a dokonca som vďaka niečomu, čo celkom ani nedokážem popísať, uvažoval nad 4 hviezdičkami. Možno je to takým tým sviežim šmrncom, ktorý film má, podobne ako aj American Pie od rovnakých režisérov. Down to Earth je pre mňa vlastne istý typ guilty pleasure. (60%) ()

Káronoš 

všechny recenze uživatele

Chris Rock je skvělý komik, mám jeho černý, agresivní a ironický styl humoru rád. Down to Earth je možná průměrná až podprůměrná, řadová komedie, ale Chris tomu dává š'távu a i přes zřetelné filmové nedostatky má snímek co nabídnout. Primární cíl tohoto filmu je pobavit a pokud se nebudete chtít bavit, budete hledat chyby a nesouvislosti, tak tvůrcům nevyšel jejich záměr a vám se film nebude líbit. Chce to čistě kochat se humorným (nebo alespoň usměvavým) příběhem a vžít se do role bohatého, starého bělocha z duší komika černé barvy, který si občas neuvědomuje v jakém těle právě "přebývá". Opravdu jsem se zasmál, příjemně laděná oddechovka. Hodnocení: 7.5/10 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama