Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student genetiky Max měl vždycky problémy s dívkami. Ten poslední se mu přihodil, když omylem naklonoval novinářku Kate, dívku, o jaké vždy snil. Zničit tak půvabný klon by ale bylo škoda. A tak se Max, s pomocí svého kamaráda Henryho, pustí do dalšího experimentování. Z Repli-Kate se stane dokonalá žena! Prostě ji stačí nastavit tak, aby se chovala jako chlap. Kate popíjí pivo, sleduje fotbal, věnuje se žhavému sexu a zanedlouho se stane nejpopulárnější dívkou na škole. Ale nic netrvá věčně a Max zjistí, že ani tohle nastavení zas až tak ideální není... (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Po hooooodně dlouhé době komedie, u které jsem se "řezal" smíchy. Fakt! To se mi naposledy stalo u... Už si ani nevzpomínám. Vidíte to, taková je Repli-Kate vzácnost. A ta úžasná Ali Landry! Co dodat? Nebudu škudlit s hodnocením. Kdyby se natáčely takové komedie a ne stračky typu- černoch se převleče za blondýnu atd. To se maximálně 1x po celou dobu filmu usmějete, kdežto u Repli-Kate je to jiné. Jsem z toho filmu unešen, to snad jde poznat z mého komentáře, ne?;-) ()

SpeedyL 

všechny recenze uživatele

Filmeček pro chvíle, kdy potřebujete poslat mozek na dovolenou =). Docela pohodová teenagerovská komedie s originálním příběhem. V mezích tohoto žánru snad i lehce nadprůměrný film, ale v rámci celkového hodnocení asi souhlasím s jeho 55%. Rozhodně ale tento film nebude patřit mezi ty, na které se v blízké době budu dívat znovu. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

S očima na křivkách Ali Landry a mozkem v režimu stand-by docela snesitelné. Občas prosákl humor u dvojsmyslných dialogů, ale jako by se dílo z produkce National Lampoon nemohlo rozhodnout mezi přisprostlou komedií pro teenagery a komedií rodinnou s mravním ponaučením. S neandrtálskou verzí Kate by člověk vydržel maximálně 48 hodin, pak by ho z těch desetiminutovek ticha začal bolet jazyk.. ()

danielwanderer 

všechny recenze uživatele

Som rád, že sa nás nikto nesmažil oblbnúť nejakými poučkami o klonovaní a vďaka tomu sme sa nestali svedkami situácie na štýl; "Klon save the world!" Or niečo také, ale dostali sme hoc nevýživnú, ale celkom zábavnú komédiu o grgajúcej, veľmi nadržanej a mimo iného vyklonovanej Kate. Plus Eugene Levy ako bonus :). ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Přiznávám bez mučení, nedokoukal jsem. Nápad sice velmi atraktivní, ale samotnou realizací ve stylu filmu pro teenagery úplně zabitý (soudím podle těch 20 minut, co jsem viděl). Přehrávající, křečovití herci, trapné pointy jednotlivých scén Vím o tisíci lepších způsobů, jak strávit večer nebo odpoledne :) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama