Reklama

Reklama

Suwingu gâruzu

  • Japonsko スウィングガールズ (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina študentiek navštevuje letné doučovanie a očividne to žiadnu z nich nebaví. Na škole pôsobí dychovka, ktorá sprevádza na zápasoch miestny baseballový tím. Celá kapela však po konzumácii obeda skončí s otravou v nemocnici. Zostane jediný zdravý člen, hráč na činely, ktorému sa obed neušiel a musí zostaviť čo najrýchlejšie novú kapelu. To je šanca pre študentky, ktoré sa tak môžu vyhnúť úmornej nude spojenej so štúdiom matematiky. (Hogun)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Taká príjemná jednohubka z Japonského vidieka. Na nejaký vývoj postáv môžete zabudnúť. Ale zase je tu jazz a niekoľko výbore spravených vtipov. Film sám o sebe má veľmi jednoduchú zápletku a za celý čas tam nie je nič čím by dokázal naozaj prekvapiť alebo chytiť za srdce. Ale natočené je to dobre. Má to spád a finále je v rámci jazzu aj značne uspokojivé. Som celkom rád, že som to videl, hoci som od toho očakával omnoho viac.  Hrdinky sú vo svojich úlohách pomerne roztomilé. Absenciu romantickej línie považujem v tomto prípade za veľké plus. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Bavila jsem se, hodně jsem se bavila. Jak už Marius zmiňoval, scéna, kde jede "Wonderful life", je opravdu - nemůžu si pomoct, ale musim použít tento výraz - kulervoucí. X-D Ne, že by se člověk smál od začátku do konce filmu, to ne, směje se tu (nahlas) opravdu jen párkrát, ale přesto tenhle film je napuštěný pohodou, milými lidmi a jazzem v takové koncentraci, že je úplně jedno, jestli z toho vzniká hydroxid nebo kyselina. Navíc jsem tu sledovala mladičkou Nodame a to mě opravdu bavilo. Další velikým plusem je, že každá postava, ať už dostane hodně prostoru či málo, má svůj vlastní, ujetý charakter - hráč baseballu, kamarádi (?) našich kytaristek nebo sensei od dechového sboru. Lepší 4*. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

4* jsou moc, ale bylo to takové jednoduché, nenáročné, nevinné, lehce vtipné, lehce naprůměrné. Líbily se mi postavy, jejich minizápletky, obecně asijská nevinnost. Škoda, že při koncertu moje nadšení opadlo, snad proto, že byl buď špatně nazvučen beo šlo o playback. # příběh 6 | hudba 7 | humor 4 | akce 0 | napětí 2 | pustil bych si znovu 6 ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Swing miluju a ještě, kdyby k tomu byl tanec, tak jsem naprosto spokojená. Japonské filmy moc neznám, ale byla jsem mile překvapená. Vtipné, svěží, pohodové a děvčatům jsem od začátku fandila i když bylo předvídatelné, jak to skončí. A souhlasím s tím, že ta scéna s kancem byla super. Závěr mě nadchnul a tak dávám jasnou ****: ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Swing girls je taková pohodovka, při který se dá výborně pobavit, ale rozhodně mi to nepřišlo něčim vyčnívající z podobných komedií. Příběh je v podstatě naprosto tuctovej a od začátku je jasný jak se bude odvíjet a taky mi to nepřišlo nějak výjimečně vtipný, ale zase na druhou stranu jsem se ani na chvilku nenudil a úplně bezproblémů mě to dokázalo bavit po celou dobu, takže nakonec příjemně strávených 100 minut , ale myslim, že víc jak 4* si to nezaslouží ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v japonské Yamagatě. (Terva)
  • Juri Ueno, představitelka Tomoko Suzuki, která se díky filmu naučila hrát na tenor saxofon, zúročila své umění i na dvou albech, které vydala jako hudebnice a zpěvačka. (Terva)
  • Na propagáciu filmu sa herec a herečky zúčastnili niekoľkých živých koncertov v Japonsku a USA. (pivo)

Reklama

Reklama