Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dylan Ramsey je sice sympaťák, v životě však příliš štěstí nemá. Jeho restaurace balancuje na pokraji krachu, rozešla se s ním přítelkyně a jediný způsob, jak dokáže trávit volný čas, je hraní pokeru s babičkami z prvního patra. Náhle mu však svítá nová naděje. Do sousedství se přistěhuje krásná Francouzka Lila Dubois a on se do ní okamžitě zamiluje. Má to však menší háček. Jediné, na čem Lile záleží, je její kariéra cellistky v místním filharmonickém orchestru. Navíc ji neustále pronásleduje její bývalý snoubenec René, kterému Dylan zdánlivě nesahá ani po kotníky. Cesta k Lilinu srdci ale přece jen existuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Patrně měla vzniknout rozverně veselá romantická komedie, pojednávající nejen o hledání a nalezení jednoho zdánlivě ztraceného čtyřnohého mazlíčka, ale (jak už to bývá) taky o hledání a nalezení té jediné a pravé lásky. Leč vynaložené finanční prostředky byly bez užitku vhozeny Pánubohu do oken, neboť se podařilo natočit naprostý blábol s několika světlými vtipnými chvilkami, které se v něm pravděpodobně ocitly pouhým nedopatřením. Jakoby scénář zůstal založený někde v šuplíku a točilo se jen tak, bez ladu a skladu, jak koho zrovna napadlo - přičemž snaha o humor za každou cenu byla sice usilovná, ale zároveň zcela zbytečná. Na malém neposedném chlupáči přitom evidentně nikomu z protagonistů příliš nezáleželo, což je na celém snímku asi to nejpodivuhodnější. Jeho angažování do jedné z hlavních úloh je samo o sobě trestuhodné: Narozdíl od lidských herců si své role nemůže vybírat, ale jeho nadání je zřejmé - je zkrátka příliš inteligentní na to, aby plýtval svým talentem v taškařicích pochybných kvalit. P.S.: Snímek nelze doporučit ani jako pouhou video-kulisu při jakékoli domácí práci. (Vyzkoušeno - sledováno s krajním odporem, který při KAŽDÉ činnosti působí kontraproduktivně.) ()

AlPacino 

všechny recenze uživatele

Za jednu z nejhoších nočních můr (po shlédnutí tohoto filmu) považuji asi situaci, kdy jdete do kina film a zjistíte, že hlavním hrdinou je trapák, slizoun a pan "jenjájsemtadytenvtipnej". Mám tiím na mysli Davida Spada. Kdo to vůbec je?! Nejhorší na tom všem je, že on má být jedním z hlavních portagonistů nového milostného páru. Humus. Naštěstí jsem film viděl v tv a netáhnul jsem se kvůli němu až do kina, i tak mě ale ta představa děsí. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete ve své skromné kuchyňce připravit chutnou čalamádu z ingrediencí jakými jsou léty prověřený francouzský komediální šarm a výřečný dětsky neodolatelný střízlík, musíte se nejprve přesvědčit, zda některá z přísad nezačíná zavánět. Zatím co u, jako vždy kouzelné, Sophie Marceau nemusíme o "čerstvosti" vůbec pochybovat, David Spade působí ve své variaci na mladého M.J.Foxe jako neposkvrněným početím gravidní prvorodička.............a jelikož je jeho postava sympatického majitele restaurace, tak trochu postavou hlavní, padá s ní i celá i bez tak průměrná, osmedesátkamy zavánějící romantická komedie. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Když je antihrdina ještě k tomu antisympaťák, moc kloudného se z toho vytřískat nedá, ale kupodivu to zas nebyl takovej vopruz. Naopak některé hlášky měly našlápnuty na jednu z filmových trofejí. Vážně, často od pro mě neznámého (a tak to zůstane) týpka Davida Spadeho měly hlášky vtip a šmrnc: "Ozvěte se, kdybyste potřebovala mlíko, mouku nebo manžela." Kdyby se hoši klonové spolu víc popasovali a snímek by nešel tradiční heteromilostnou liníí, mohla by to být komedie roku. Závěr s titulkama a úžasnou crazy muzikou "Groove Is in the Heart" zvedl hodnocení automaticky o jednu *. Tak mě aktuálně napadá, že by nasranému národu českému neuškodilo si v tomto stylu hromadně zatrsat, je to stráááášně nakažlivé a léčivé na mindráky. Vyzkoušeno, (nemám mindráky) myslím šílené taneční kreace.☺ ()

oje 

všechny recenze uživatele

Spade není zas tak tragický, abychom se smíchy umlátili a s jeho přidementnělým úsměvem zkrátka celý snímek odtáhnout nemůže. Romantika je v příběhu jen jakousi záminkou pro utváření vtipných situací, jež samotných tam bylo poskromnu, a tak ani tento žánr film nijak nenaplňuje. Od šedého průměru snímek nezachránil ani půvab Marceau, tím pádem jeho potenciál končí u sledování jedním okem od žehlícího prkna za nedělního odpoledne. Vtipnější romantickou náháněčkou je například Něco na té Mary je. Alternativa: There´s Something About Mary. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama