Reklama

Reklama

Šmírák v podkroví

(festivalový název)
  • Japonsko Edogawa Rampo ryoki-kan: Yaneura no sanpo sha (více)
Erotický / Drama / Thriller
Japonsko, 1976, 76 min

Obsahy(1)

Pinku o objeveném ráji samotáře, tuláka z podkroví, jemuž se skýtají na dlani životy otravných blízkých, ale i náhodných zákazníků jejich levného hotelu. (hajlala)

Recenze (9)

strougy 

všechny recenze uživatele

Klasický soft erotický film okořeněný perverzní fantazií tvůrců projevující se nejen ve zvláštním vztahu mezi voyerem a bohatou paničkou, potřebující k vzrušení někoho, kdo jí "tajně" sleduje, ale také v dalších postavách a scénách ve stylu nadrženého klauna v masce pierota či řidiče hlavní hrdinky, vychutnávajícího si její eskapády skryt v sametovém křesle. Roztomile úchylná jednohubka. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Hodně slušnej "japan-pinku", kterej pomalu ale jistě vytahuje na diváka svoje bizardní a ujetě-úchylná témata ... Slušně natočený, dost dobrý nápady. Pro příznivce žánru rozhodně doporučuju ... Ohledně hodnocení není u mě co řešit ... ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Lehce erotické drama o voyeurovi, který z podkroví činžovního domu sleduje osobní životy jiných nájemníků a po citovém propadnutí jedné ujeté zámožné dámě se rozhodne i k drastickým činům. Nutno říct, že Šmírák v podkroví plyne velmi pomalým tempem a nenabízí ani zdaleka tolik zábavy, jak se na první pohled může zdát. Přesto je to snímek, který se pouští do témat tajných tužeb lidské duše a výmluvně nastiňuje, jak vypadala společnost v Japonsku 20. let. [FOD 2020] ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když to přeženu, tak by tohle mohli být japonští Spiklenci slasti. Tvrdší, drsnější, prostě japonští. Pokušení je fajn, ale umí být i pěkná svině. Skvělé vyvrcholení. Šmírák z podkroví je prostě skvělý film. Japonci ví, co já rád. ()

cunesk8 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s Pinku. Dalo se na to koukat. Jednoduchý příběh šmíráka z podkroví hotelu v Tokyu. 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Edogawa Ranpo ryoki-kan: Yaneura no sanposha“ je snímek, který vás na chvíli ponoří do tajů chtíče a aktivit, které se většinou dějí za zavřenými dveřmi, a vy nechcete, aby o nich někdo věděl. Stáváte se sami voyeurem, ale to propojení diváka a postav není tak silné, což je asi hlavní kámen úrazu. Přesto se na chvíli se můžete stát sami voyeury v téhle psychologicky zajímavé hře. ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Vo filme som nic nepostrehol, aby tam nieco bolo zo zanru horor alebo mysteriozny film. Film je o uchyloch a celkovo je to vsetko uchylne a divne, jednoducho totalne psycho. Zaver bol najlepsi, zemetrasenie sa o tychto cudakov postaralo a bolo od nich pokoj. Ruky prec od tejto sracky. ()

Reklama

Reklama