Reklama

Reklama

1 Night in Paris

všechny plakáty
Pornografický
USA, 2004, 62 min

Obsahy(1)

Paris Hilton so svojim priaťelom v Paríži kde prežili asi najväčšie dobrodružstvo svojho života. Tento dokument vznikol aby ste aj vy videli čo sa tam všetko udialo, či ich tá noc vôbec zmenila a čo v nich zanechala. (ScarPoul)

Diskuze

Marek1991

Marek1991 (hodnocení, recenze)

Porna je toľko, že by ani táto databáza nestačila, no neviem či to sem patrí. Ten kto si poriadne vyklepal vtáka, ten dá plný počet, ten komu sa nepostavil alebo s tým nesúhlasí dá odpad. Ja osobne to radšej ani komentovať, či hodnotiť nebudem, tieto veci treba ignorovať.

Metlina

Metlina (hodnocení, recenze)

Nevím, možná to bude tím, že nejsem chlap....:D:D Nuda... divím se, že si nezačala pilovat nehty... asi ji to taky moc nebralo:D (jinak scéna, kdy se předvádí se zapletenýma copkama a nahoře bez svědčí o její inteligenci:D)

Freckles

Freckles (hodnocení, recenze)

Mno tak mam pocit, ze hvezdicky se tady udili podle toho, koho filmecek vzrusil a koho ne... Mam dost, vubec nevim, co tohle tady dela...

Tsunami_X

Tsunami_X (hodnocení, recenze)

POMO : Ze vim o sukani kulovy ja, to bych jeste snesl. Ale ze z toho osocujes takovy sexualni masiny jako je Obitus a Adrian, to me uz picha u srdce :/

Reklama

Reklama