Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh zprvu zcela nenápadného mladého muže Oskara (Kryštof Hádek), který se v podstatě ničím nevymyká svému okolí – má rád počítače a kamarádku své sestry, dívku Lucii. Tu ovšem jenom zbožně pozoruje dalekohledem z okna na půdě. Jinak podstupuje všechno jako každý jiný běžný student, utkává se se svým profesorem (ve filmu se jmenuje Smrtka a neodolatelně ho hraje Petr Čtvrtníček), má problémy s vlastní sestrou a s rodiči. Oskar má kamaráda Filipa, který se přece jenom o něco víc vyzná. Po jednom z večírků se hrdina rozhodne radikálně změnit svůj životní styl. Koupí si nové oblečení, chodí do fit centra, svých znalostí v oblasti počítačů využívá k různým podnikatelským aktivitám. Díky nim se seznamuje s mnoha atraktivními ženami, které okouzluje víc, než jako počítačový "expert", svým mládím a nezkušeností... (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (245)

castor odpad!

všechny recenze uživatele

A ejhle!! Po plavbě v kinech vplula na televizní obrazovky nekontrolovatelná kocábka, rozbitá snad všude možně. Neomluvitelně nestravitelní, ať se podíváte z kteréhokoliv úhlu, Experti aneb dezorientovaný Hádek a spol. v alkoholicko-superstarovém oparu. Nenáročná oddechová zábava pro mladé se ani v nejmenším nekoná!! Z oprav domácích počítačů se pro mladého Oskara stane zajímavá živnost, opepřená postelovými hrátkami s jejich vdanými a opuštěnými majitelkami. Tahle banda idiotů, tedy Oskara a jeho přátel, včetně tvůrců, kteří podle všeho vyrostli na Mladých a neklidných a stočtyřicátá devátá epizoda Esmeraldy je zřejmě jejich vysněná meta, po celou dobu směřuje jen k šokujícím dialogům a infantilním scénám v zajetí orgasmů!! ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Scénky z chlapeckého života. Hm. Tváří se to sice jako nějaký >nezávisláček< , ale je to prolezlé sponzory a skrytou reklamou. Ukecané pitvoření zvláště starších protagonistů v rolích jakýchsi figurek téhle nesourodé křeče skeče zbytečně kazí i poslední zbytky jisté vtipnosti a zůstává již jen pachuť z pocitu další zcela promarněné šance na téma >nový mladý český film< . - - - P.S. Co jsem ovšem vůbec nepochopil je, že tahle formou i obsahem vpodstatě krotká teenagerská komedie se v televizní projekci nakonec uvádí s hvězdičkou, čili jakože mládeži nepřístojná! (?)... ;-) ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Foret a Lobl boli sice desni, ale Hadek ako hlavny bol ok a to jeho "aha" je zlatucke(ti dvaja zjavne POMOvi nestali ani do zanesenia medzi hercov:-)) )A musite vsetci uznat, ze to nema uplne najbeznejsi dej alebo teda zaver co sa tyka teen komedii o panicoch a pod:-) Akurat je skoda traileru, ten sa vyziva skor v zaciatku filmu a mne teda vobec nenapovedal, o com to bude. Myslela som, ze o nejakej lasocke Foreta. No a kedze nie, milo prekvapilo:-) Inak ta kamera zaostrujuca na jednu vec a pozadie nechavajuca total rozmazane mi strasne vadila, hlavne ked som na sale sedela hlavne kvoli kontrole pripadnych poruch na filme. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Je neskutečné, jak někdo dokáže s takovou lehkostí natočit film, aniž by se dalo odhadnout, o čem že má být. Experti neselhávají na tom, co ostatní teenagerské komedie. Experti selhávají proto, že se pokusili být "vážnějším" (např. ve filmu nenajdete žádnou "milostnou" scénu), ale nakonec skončili nerozhodně nudní. Ztráta hodiny a půl pro nic. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Celý film působí dost amatérsky. Autor především podělal scénář, kde zcela absentuje humor a naopak tu přebývá spousta zbytečností ( k čemu je proboha ta dlouhá scéna, kdy hrdina odvirovává učiteli počítač a učitel si jde pro kafe ?). Je tu mnoho momentů, které by profesionál prostě vypustil (hrdinové přijdou do baru a následuje stupidní dialog typu: Kam si sednem ? Třeba támhle. Tak dobře. Co si dáme ? Malý pivo a velký pivo.). Herci jsou většinou dost špatní, a to včetně Hádka. Lépe jsou na tom děvčata, ale ta zase nemají prostor něco předvést (tedy z hereckého hlediska). Režie nestojí za řeč, chybí švih, invence, jakýkoliv náznak talentu. Celé je to naprosto amatérská či lépe řečeno diletantská záležitost, u níž se nelze než divit, kdo tohle proboha pustil do kin. Pane režisére, nestačí natočit pár trapných historek ze svého života, kterým se smějí jen vaši kamarádi. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (24)

  • Režisér Karel Coma pred natáčaním s hrôzou zistil, že nemá hercov, ktorých si vybral. Produkcia s nimi totiž včas nepodpísala zmluvu, a tak vzali iný film. Chcel natáčanie odložiť, ale o tom nikto z spoločnosti Whisconti nechcel ani počuť z odôvodnením, že film musí byť natočený pred tiež roztočeným filmom Rafťáciktorý bol tiež pod krídlami spoločnosti Whisconti. Takže režisér musel hľadať 14 hercov do celovečerného filmu 14 dní pred prvou klapkou, počas divadelných prázdnin, na čo spomína slovami: "To by som neprial ani úhlavnému nepriateľovi. Dodnes mám s niektorými výkonmi hercov na poslednú chvíľu problém, ale beriem to ako lekciu osudu, inak by som sa musel zblázniť." (Raccoon.city)
  • Český fond odmietol prispieť na film z dôvodu, že išlo až o príliš komerčný projekt. Film bol neskôr natočený, ale s podporou Ministerstva informatiky ČR. (Raccoon.city)
  • Spočiatku sa jedna scéna točila aj na osemkrát, ku koncu sa to už muselo stihnúť na trikrát. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama