Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bubeník Marty, kytaristé Radek a Tom a zpěvák Luki sice mají zkušebnu v opuštěné kladenské vodárně, ale chybějí jim pořádné nástroje i peníze. Získají sice možnost předvést se vlivnému Djangovi, přehrávka však skončí fiaskem, když jim technika selže po prvních tónech. Jenže Radek byl právě vyhozen z tiskárny, Tom prodává kytky s přítelkyní Šárkou, Marty je sice synem starosty, myslí však pouze na holky, a tak je brzy z každého místa vyhozen. Stejně dopadne i Luki, jenž dostane padáka po maléru, který způsobil v domě milionáře Salingera. Napadne ho unést Salingerovi milovaného psa Johnyho a chtít za něj výkupné. Marty se dostane do Salingerova domu a uspí psa prášky, takže ho vystrašený milionář zaveze k veterináři, odkud ho mladíci ukradnou. Zavolají Salingerovi, domluví předání výkupného a další den mají v rukou kufřík s penězi. Jenže pak se vše zhatí. Kufřík i se Šárčiným autem exploduje a jen náhodou se nikomu nic nestane. Pes Salingerovi uteče a vrátí se k nim. A to je malér, protože boháč poslal drsného pobočníka Igora, aby zvíře našel a přivedl zpět. S pomocí kriminálníka Chřestýše vymyslí nový plán, ale než ho stačí realizovat, pes zemře. Teď už se zuřící Salinger nezastaví, dokud je nedostane. Podle Chřestýše zbývá jediná možnost - musí ho předejít a dostat do kriminálu. A tak se zrodí další plán. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Martin_Happy

Martin_Happy (hodnocení, recenze)

Dá se nějak nahlásit chybná zajímavost? Nevím, ale splést si GAZ 2705 s ikonickým Volkswagenem Transporter je dost trapný

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Jako puberťákovi se mi to líbilo, kdybych to viděl dneska, asi bych musel zkrouhnout hodnocení trochu níž...

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

Nejlepsi na celym filmu byl ten vypreparovanej pes, teda spis ten jeho chrup..

rysafi

rysafi (hodnocení, recenze)

chcete na džínsovou vestu nášivku oblíbené metalové kapely? doplňte ji trochou folklóru - krajkovými kytičkami.

Fevas

Fevas (hodnocení, recenze)

myslela jsem, že jsem film neviděla, teď zjišťuji, že to mám ohodnocené. Mažu hodnocení, ale nejspíš to na mě příliš velký dojem neudělalo, když si to ani nepamatuju

Příspěvek byl smazán administrátorem.

BenS

BenS (hodnocení, recenze)

Hraje tady vůbec Tereza Voříšková? Není ani v titulcích.

Ajfist

Ajfist (hodnocení, recenze)

Něco tak ubohého jsem dlouho neviděl.Škoda peněz za zakový paskvil.

ph4a

ph4a (hodnocení, recenze)

Oproti filmu Panic je na nic je tohle extra třída, asi proto ta 1 hvězda.

FiDik

FiDik (hodnocení, recenze)

Podvrataci me bavili celou hodinu a pul, co jsem na ne koukal. Cekal jsem hodne, ale ne vic, nez jsem dostal, proste jsem byl nadsenej a vysmatej. Ma to nadsazku jak mam rad, prostredi muziky a mafie..to se mi libi:) takze pet hvezd za vtip, spad a smrnc je jasnejch :P

HonzaR.

HonzaR. (hodnocení, recenze)

Něvěděl jsem o čem to má být, tak jsem sledoval. A divil se. Nedokázalo se to rozhodnout, jestli to bude akčňák, thriler, komedie nebo vlastní parodie. Nevím, proč se někdo stále snaží dělat z Mádla sexuální idol. Co jsem si z tohoto filmu nejvíce zapamatoval - že mu to prostě nikdy neuvěřím. Naprosto nepřesvědčivý byl i Kotek. Ach jo. Shlédnuto, pozapomenuto. Ať už se chcete bavit, nebo jen něco sledovat, pusťte si raději Kameňák.

Zemi11

Zemi11 (hodnocení, recenze)

Spojení špičkového herce Jana Hrušínského, Václava Postráneckého, který vykoupal Kačeku v bačkůrkách, Olympického boha Jandy a nadržené bambány Kotka s Mádlem zní stejně nesmyslně, jako prázdninová procházka Krejčíře s Koženým v Krokonoších. Přesto se režiséru Janákovi povedlo tyto charakterově odlišné postavy skloubit do vtipného snímku, který pobaví. Svou extratřídu dokázal Jan Hrušínký, když precizně a důvěryhodně sehrál věčně lihem obklopeného starostu. Václava Postráneckého jako největšího kápa Mafiánů jsem nikdy nedokázal dost dobře představit. Stačil rok (podvraťáků) a já si v této roli nedokážu představit nikoho jiného. Pravou ruku Václava "Sallingera" Postráneckého je "skvělé akusticky vybavený Pavel Rímský (majitel "českého hlasu" Sylvestra Stalloneho, Morgana Freemana, Samuela L. Jacksona či Tommy Lee Jonese). Slabší scénář bohatě vynahradí tradičně vtipné scénky. Divák se u filmu dokonale uvolní.

zotab

zotab (hodnocení, recenze)

Dá se na to dívat, a z té mafiánské nadsázky trochu mrazí v zádech.

kropitko

kropitko (hodnocení, recenze)

Ach jo... jedna hvězdička za Mádla a druhá za sexy svůdný pohled Lucie Benešové...

swooper

swooper (hodnocení, recenze)

film vcelku vtipnej ale hlavní plus je že je točenej u nás na Poldovce a na náměstí :)

Frontera

Frontera (hodnocení, recenze)

hrůza tento film se opravdu nepovedl ani kdyby Mádl běhal dohola tak s tohoto filmu nemůže udělat trhák

PeterNet

PeterNet (hodnocení, recenze)

Očekával jsem nějaký podobný propadák, jako byli experti, ale film mě ohromě překvapil. "...plán Z - zahulíme..."

monolog

monolog (hodnocení, recenze)

ten productplacement se dostal už i na čsfd! ta galerie tady je sakra palceovaná, zlatý stránky, Bernard atp. ten film musel být co se toho týče běs.

Honziq

Honziq (hodnocení, recenze)

Na film jsem nešel s žádnými přehnanými nadějemi. A dostal jsem přesně to, co jsem očekával. Možná i trochu víc. Zkrátka, vcelku jsem se bavil. Rozhodně lepší než Rafťáci.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Dolby

Dolby (hodnocení, recenze)

ja jsem se smal taky a je mi 35. To neni ve veku..... jako v ty pisnicce...... az davno v sobe mas, to svoje stari....

prsvl

prsvl (hodnocení, recenze)

Nevim, ja jsem se smal. Neprislo mi to tak hrozne..(asi jsem jeste teenager-jak ja to slovo nesnasim :))

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

V rámci mého soukromého sociologického výzkumu se na to půjdu podívat. Třeba pochopím své vrstevníky z řad cool teenagerů.

blues

blues (hodnocení, recenze)

stejne jako vetsinu ceskych filmu posledni doby si necham i tento radeji ujit. a tim tuplem, kdyz tam hraji Ko'>otek a Pádlo...:-/

fallrock

fallrock (hodnocení, recenze)

Mno, byvam k filmum malokdy shovivavy, ale po dnesni novinarske projekci nemuzu uprit tomuhle filmu dve veci: nejlepsi kameru v CR a skvelou hudbu. Pribeh uz tak silny neni, ale rezii Janak proste umi. Opravdu dobry film a na ceske pomery letos nejlepsi.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

No nevím, co si o tom mám myslet zatím podle traileru :o Tak nějak tomu filmu nevím proč fandím (i když sem neviděl ani Snowboarďáky ani Rafťáky), ale tomu Janákovi nevěřím... V každým případě získal hodně zajímavejch herců, ale tak polovinu bych proházel a... doufám, že tam nebude moc -cool- hlášek

Derek

Derek (hodnocení, recenze)

no ten trailer vyzeral miestami cool a miestami neuveritelne traaaaaaaapny, uvidime aky gulas z toho vznikne

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

V traileru vidim vykrádačku minimálně dvou filmů. Ukradenej pes - Kamarád do deště, "Něco mě kouslo" - Mulholland Drive. Schválně, kolik toho bude ve filmu.

LeG!oN

LeG!oN (hodnocení, recenze)

No podle traileru to bude zase kravina. Zase říkám proto, že tam, kde hraje Kotek a Mádl nemůže vzniknout nic dobrýho...........

Související novinky

Stane se český Podfu(c)k (s)hitem?

Stane se český Podfu(c)k (s)hitem?

05.04.2006

Před několika dny, 23. března začal režisér Karel Janák točit svůj nový film Ro(c)k podvraťáků. Po veleúspěšných, ale veskrze spíše velice jednoduchých teeny komediích Snowboarďáci a Rafťáci by se… (více)

Reklama

Reklama