Reklama

Reklama

Ellie Parker

Trailer

Obsahy(1)

Hollywood a slunná Kalifornie dodnes zůstávají snem mnoha začínajících herců a hereček, kteří právě sem přijíždějí dobýt svět zábavy a stát se filmovou hvězdou. Snímek Ellie Parkerová velmi realisticky a pravdivě zobrazuje osudy jednoho z adeptů herectví, kteří jsou ochotni pro naplnění svého snu učinit téměř cokoli. Film pobaví, ale také ukáže, že úspěch několika šťastných je vykoupen bezútěšným snažením mnoha jiných. Naomi Wattsová dokázala podat postavu Ellie Parkerové nejen s velkou dávkou realističnosti, ale i s komickou nadsázkou. (Febiofest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

numi 

všechny recenze uživatele

Miluju ujeté filmy, miluju filmy, které zachycují běžný život obyčejných lidí a miluju Naomi Watts. Právě z těchto tří důvodů by bylo nefér frnknout nejvyšší počet hvězdiček a básnit právě o dokonalé Naomi (to ale budu i tak). Ellie Parker asi nezaujme každého. Lépe řečeno nezaujme téměř nikoho. Ale pokud někdy nadáváte jako já, na neuvěřitelně trapné výkony herců v béčkových hororech, tak po shlédnutí tohoto snímku už nebudete. Krásná sonda do života budoucích hereckých hvězd (sama Naomi takhle nějak opravdu začínala), u které se čas od času od srdce zasmějete. Snímek je točený dokumentárním stylem a ono se opravdu o jakýsi dokument jedná. Dokument o neúspěšné mladé herečce snažící se prorazit. A snažící se přežít ve městě splněných snů. I přesto, že stopáž má jen hoďku a půl, bude se vám to zdát strašně dlouhé, dialogy vám budou připadat vařené z vody a kamera se bude třepat víc než koala v iglu. Ale dohromady to funguje. Drží to fantastická Naomi Watts (já vás varoval...) a ještě fantastičtější hudba (písničková). Možná nejlepší, jakou jsem kdy ve filmu slyšel. Naprosto dokonale sedne k jednotlivým předělům. Pokaždé se skvěle trefí do nálady. Tohle je film pro čtenáře Bukowského a fanoušky Naomi Watts. Pro ostatní asi neztravitelné. Tři a půl. [červenec 2006] ()

Anglie 

všechny recenze uživatele

V kině už jsem se tak dlouho nezasmál - vskutku povedená komedie. Vyzdvihnu Rebeccu Riggs, která jako Sam je rozhodně nadprůměrná. Pěkné rockové písničky, hodně mi to připomnělo filmy C. Crowea. Předposlední scéna je zbytečně dlouhá a ne všem sedne ruční kamera, ale co - točilo se za pár babek (před postprodukcí rozpočet pouze 500 USD), život neúspěšné herečky popisuje opravdu věrohodně, tak přivřu oči, vždyť jde o Coffeyho první film. Povinnost pro všechny holky, které mají ambice být herečkami. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Snesitelné snad jen pro skalní (mužské) fanoušky Naomi Wattsonové, které potěší, že se svou hrdinkou můžou opájet v dlouhých až nekonečných záběrech, kdy je nebude rušit žádný dialog. Je fakt, že ze sebe vydala hodně a beze zbytku odhaluje svoji duši i tělo, jenomže to nestačí. Nemá to příběh, nemá to atmosféru a je to zoufale nudné. Doporučila bych to snad jako terapii náctiletým slečnám, které sní o kariéře v showbyznysu. Jo, a v druhé půlce filmu nemrkejte, abyste neprošvihli Keanu Reevse. /20. 6. 2010/ ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Dnešní lekci na téma Jak chutná neúspěch uvádí Naomi Watts. Je možné být šťastný A současně být herec? Nezávislý snímek z loňského Febia téhle otázce neuhýbá a vypráví až dokumentárním způsobem o strastech jedné bezvýznamné herečky v jednom dni jejího života. Maluje obrazy ze života hmyzu, který přežívá se šváby po oprýskaných obydlích, odkud toužebně pokukuje po chodníku slávy a roli v jakémkoli podřadném filmu s dobrým cateringem. 70% ()

Brennos 

všechny recenze uživatele

Naomi prostě umí ;o) a jsem rád, že má stále chuť hrát v takhle potrhlých a šílených nezávislých filmech. Ultranízkorozpočtový film s roztřesenou kamerou (nic proti, tady kamera nevadí, přidává na dokumentárnosti), kde je veškerý prostor věnován právě Ellie, neúspěšné herečce, která prolézá konkurzy a ne a ne získat slušnou roli, do toho všeho komplikace v osobním životě, radosti i hořká zklamání... jediná výtka, i těch 95 minut už se k závěru trochu moc táhne. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

  • Naomi Watts natočila scény k tomuto filmu v prestávkach pri natáčaní Kruhu 2. (Smok)

Reklama

Reklama