Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva zloději se vloupají do vily v Beverly Hills, kde hledají trezor. Místo něj najdou v tajné místnosti muže zmučeného k nepoznání. Snaží se mu pomoci, ale místo toho se dostanou do spárů sadistického šílence, který si je bere jako své další oběti a zkouší na nich své brutální velmi rafinované, mučící metody. Film navazuje na tradici takových hitů jako Hostel nebo Saw, kde platí "zemřít je snadné… zůstat naživu jsou strašná muka". (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Hoci začiatok tohto amerického hororu avizoval lukratívne "mučeníčko", to sa nakoniec nekonalo (rozpočet filmu asi nevydal na väčšie gore efekty) a tak to celé ostalo len pri sústavnom vzájomnom otĺkaní sa a bezhlavom pobehovaní po nepeknom interiéri jedného domu. Hlavný hrdina niekoľkokrát neobratne zahodil svoju šancu dostať situáciu pod kontrolu a jeho počínanie v niektorých okamihoch bolo tak nelogické a ľahkovážne, až som mal na neho zlosť. Gag je iba ďalším hororom z americkej "hosteloidnej" vlny, zo skromnou výpravou, ktorý sa odohráva doslova na pár metroch štvorcových a účinkuje v ňom dohromady asi 6 hercov, takže reálne nemôže konkurovať takmer ničomu. ()

kobras5 

všechny recenze uživatele

Kvalitní snímek to rozhodně není, chyb se tu dá najít spousty od příšerné kamery po chování jednotlivých postav, kde i nejvypatlanější člověk by se choval jinak... i přesto všechno já si tu podívanou celkem užil a podobně vypatlaného maniaka bych celkem bral i do nějakého dalšího snímku. A hodně velký plus bych dal za konec, na kterém většina filmů pohoří. Zde sice žádný zázrak nebyl, ale konec to ne úplně zazdil a poskytl možnost pokračování. 45% (viděno česky). ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, to se mi ulevilo, když jsem se ujistil, že jsem dal tomuto filmu(?) už před časem místo v odpadu. Chlapci, kteří tento mentální zvratek napsali a zrežírovali, měli buď velmi těžké dětství, nebo ujíždějí na hodně bizarním pornu (případně obojí). Tato záležitost byla plným právem zařazena do žánru hororu, ale ne proto, že by v divákovi dokázala vyvolat strach a hrůzu, Hororem pro mě bylo těch osmasedmdesát minut, které jsem u této sračky musel vydržet. ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Amatérsky rychle spíchnutá záležitost, která se chtěla aspoň trochu svést na vlně úspěchu Saw. Musel bych vytknout opravdu spoustu věcí od nehereckých výkonů až po debilní chování postav, ale spíše zmíním, že je tu jeden zajímavý zvrat a jedna velice nechutná scéna. Celkem slabá osamocená hvězdička na konto filmu, který klidně ani nemusel vzniknout. ()

fililipekk 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu za to že jsem se na film hodně těšil. Umíral jsem u toho strachy, ale strachy že to nedokážu dokoukat do konce. Na neštěstí se mi to povedlo a hrdě jsem se plácal po rameni. Horor všeho druhu to je moje, ale Gag??? S jistotou mohu prohlásit, že už to nikdy nechci vidět, to si radši otevřu tepnu na krku. DVDčko mohu používat jako tácek pod kafe. ()

Zajímavosti (1)

  • Přibližně v čase 1:00:00 lze na okamžik jasně zahlédnout hlavu člena štábu. (Zmrv)

Reklama

Reklama