Reklama

Reklama

Železní andělé 2

  • Hongkong Angel II (více)

Obsahy(1)

Po úspěšné záchranné akci rukojmí v Hongkongu si tři hlavní členky zvláštní skupiny bojového nasazení s názvem „Železní andělé“ užívají zaslouženou dovolenou v Malajsii. V Kuala Lumpur se seznamují s místním magnátem Petrem Kamem a mladým agentem CIA Marcem, který má odhalit Kamovu utajovanou vojenskou základnu, namířenou proti domácí vládě. Marco nachází v "Železných andělech" neplánované spojence. V okamžiku, kdy gangsterský boss Kam vyhlásí tzv. "Operaci Tiger", je započata série smrtelně nebezpečných událostí... (Siriuss)

(více)

Recenze (36)

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Je to daleko lepší než první díl. Typické pro Železné anděly je, že když po nich někdo střílí, kulky létají vždy těsně vedle nich :). Ale ani to však nic nemění na faktu, že je to akční, poutavá a obdivuhodně zábavná podívaná. Nejvíc se mi asi líbí scéna na začátku, kdy má rukojmí granát v puse a andělé se obdivuhodným způsobem postarají o to, aby mu tam nevybuchl :). ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

No rozjezd je trošku pomalejší, akce tu a tam, ale hodně se mi líbila Elaine Lui, díky níž jsem přetrpěl i ty nudnější pasáže. Poslední půlhodka je ale naprosto ultimátní, připomíná mi hodně komando. Samozřejmě co Arnold zvládl vykosit sám, musí tady vyrubat v týmu, ale vojáci jsou stejně dementní a neschopní. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Představitelé Železných andělů zůstávají (plus jejich řady v závěru dočasně rozšíří rovněž velmi atraktivní Karen) stejně jako scénáristka a režisérka v jedné osobě, ale jinak je dvojka výrazně lepší než jednička. Ještě první půlka filmu je o ničem, ale v té druhé získá zápletka ty správné hongkongsky fatální rozměry a připomene KULKU V HLAVĚ, kde se taky záporák vyklubal z přítele posedlého mocí. Navíc má film ramboidní finále, ve kterém nechybí ani scéna, jak hrdina pronásledovaný vojenskou jednotkou džunglí zlikviduje jednoho vojáka po druhém a konec je nádherně hongkongsky přepatetizovaný. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Železní andělé" jsou prostě frajeři, na které jsem koukal jako poměrně malý kluk, však je film také jen o dva roky mladší než já sám. Ty jejich příběhy mě pořád dostávají a není to jen nostalgií, protože to sice je pořádné béčko, ale zároveň je to pořádná nakopávaná, která řeší i celkem závažná témata, hlavně to, kam až sahá přátelství. No, očividně dost daleko. Skvěle jsem se bavil i po letech. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Mně to přišlo téměř totožný jako jednička, akorát s tim rozdílem, že tu je přece jen o něco málo lepší děj a neni potřeba seznamovat s postavama, ale jinak akce opět správně vymakaná a řek bych, že se zlepšila choreografie soubojů, obsazení stejný, což je jen dobře, obzvlášť to dívčí duo zase potěší a závěrečná akce řádně namakaná, destruktivní a s enormním množstvím mrtvol. Skvělý, snad jedině bych uvítal víc akce v první půlce filmu, ale i tak super zábava ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama