Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejuznávanějších raperů na světě, Curtis "50 Cent" Jackson, je hlavním hrdinou filmu. Marcus je zhrzený chlápek, se kterým se život nemazlil. Poté, co byla zavražděna jeho matka, se vrhne na dráhu drogového dealera a začne si užívat života. Příběh natočený na motivy skutečného života 50 Cent Jacksona. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (158)

Illioplius 

všechny recenze uživatele

„Manifest asociálov a ich cesta na vrchol“ by bol výstižnejší názov pre tento film. Síce trochu krkolomný, ale snáď by zľudoveli aspoň tie prvé dve slová. Žiaľbohu, nejde iba o asociálov, ale o vrahov a zlodejov. Rozoberanie otázky, ako sa takíto ľudia môžu stať idolmi, nepatrí do recenzie na film, no on sám takéto otázky v hlave diváka vytvára. Oceňujem pohľad do odlišnej kultúry, ktorý toto dielo prináša, no aj tak nemožno hovoriť o veľmi zaujímavom snímku. Aspoň pre mňa. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Jojo, BLM!!! Slovo negr tu zazní tak 500x, ale běda, jak ho vysloví nějakej běloch. To jsou hned všichni na nohou a ten člověk je prakticky lynčován. Neříkám, že by ho měli běloši říkat, ale když jsou na něj černí tak vysazení, sami mezi sebou by ho taky neměli používat. Jinak 50 Cent je herecky naprostej tragéd, což potvrzuje celou kariéru a naprosto nechápu, že podobný typ filmu natočil Jim Sheridan. Asi jako kdyby Quentin Tarantino natočil Beethovena. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nigga gangsta rapper. Slyšíte tohle a je vám jasný, o čem je celej film. Kupodivu to ale není úplná snůška sraček a jak nemám americkej hip-hop rád, tak sem se náramně hodí a líbí se mi. Ani chvilku sem se nenudil, akorát jsem měl mezi těma černejma trochu zmatek. Nigga kultura není tak zřetelná a protlačovaná jak v jinejch filmech (všude jen r'n'b) a to se mi líbí. Myslím, že námět není jen pro lidi, co chcou být v ghettu. ()

bif 

všechny recenze uživatele

No..určitě to není "Áčkový" životopis a ze začátku velice kolísají výkony herců, ale postupem času se film dostane na celkem slušnou úroveň, můj oblíbený "Fifty" se ukázal jako celkem slušný herec a Terrence Howard je prostě klasa. Soundtrack je skvělý, takže je z toho celkem hezký filový zážitek a celkem silný nadprůměr. ()

R4D0 

všechny recenze uživatele

Každému takémuto filmu kde je lepšie povedané vystupuje hip-hopová scéna alebo graffity scéna bez problémov dávam 5*.Ale prečo som nedal aj takémuto filmu päť?Možno preto že film ma miesta pri ktorých človek zaspáva a upadá do bezvedomia následkamy nudy.Tento film je na niektorých miestach príklad ale len na niektorých nebyť tích miest a byť viac akcie tak dám pekných päť ale bohužial je tam to čo tam je tak preto len tri*. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • 50 Cent napozeral všetky filmy Jima Sheridana, aby sa pripravil na svoju rolu. Jeho najobľúbenejší je The Boxer (1997). (Flipper)
  • Náklady na výrobu - přibližně 40 milionů dolarů; tržby v USA za první víkend - $12 020 807 (1652 kinosálů). (Steew)

Reklama

Reklama