Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Královna Beatrice vyzve mladého kapitána královských stráží Jima Reynoldse, aby provázel a ochraňoval princeznu Gwendolyn a její majetek na cestě okupovaným územím. Po nájazdu banditů se oba uchýlí do ruin starého hradu, kde je zbojníci obklíčí. V době bojů se oba do sebe zamilují. Z politických důvodů se však má princezna vdát za Augusta Talberta, bývalého velitele královských stráží. A ten teď slouží zločinnému lordovi Mortonovi, který vede útok nemilosrdných banditů (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

otík 

všechny recenze uživatele

Na historický film je to katastrofa, ale jako parodie to ujde. Směšné jsou nejen dialogy a herecké výkony, ale i televizní výprava, styl natoční a šermířské souboje. Takoví herci jako Ron Perlman a Eric Roberts svými výkony zcela zapadají do slabosti hereckého projevu tohoto televizního ansáblu a v hodně slabému filmu vůbec nepomáhají. Ale když to vezmu kolem a kolem - viděl jsem i horší parodie. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Z produkčného hľadiska to nie je taká tragédia. Síce sa to odohráva prakticky nonstop v nejakom lesíku a pri pár zrúcaninách, ale to by v pohode stačilo, keby to malo zábavnú zápletku a všetky tie šermiarske súboje nepôsobili tak nudne. Choreograf tam asi žiadny nebol. Takže nakoniec tým najlepším na celom filme sú potitulkové pokazené zábery, v ktorých exceluje Eric Roberts a jasne dáva najavo jak "vážne" k tejto somarine pristupoval. 2/10. ()

Reklama

xladojx 

všechny recenze uživatele

Historický "velkofilm" odehrávající se na jednom místě s pár herci a komparsem čítající zhruba stovku jedinců. Kdybych se zrovna nenudil v práci, asi bych film po deseti minutách vypnul, tak stupidní scénář, dialogy a režii, to se jen tak nevidí. Ale koneckonců, byly natočeny i větší hovadiny a navíc se zde objevil můj oblíbený Ron Perlman, tak proto jedna hvězda... ()

mansonn 

všechny recenze uživatele

jako nevim ci to zamysleli jako komedii ale da sa natom paradne nasmat,hlavne ked si princezna taha sve veno na voziku z asebou ....alebo kdyz jako deme na kone a akoze cvalaju....))))paradny aj zaver z natacania co sa im nepovedlo ....tento film je paradna parodija so ocakaval ze sa tam vynori leslie nielsen v policajnym aute , alebo cislo 5 heehehe no este do partie by som pozval kapitan Kirka voe hehe ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Taková pohádka pro náctileté. Jediný, kdo tam trochu hraje je Roberts a Perlman, ale nepředřou se. Dialogy jsou pod bodem mrazu, ale dívat se na to dalo. Dětem se to líbilo. Jistě, nejvíce mne dostala představa, jak princezna jede za svým budoucím ženichem s výbavou a doprovodem, za který by se styděl i bohatší sedlák z Dolní Lhoty. Prostě blbina na jedno kouknutí. Za mne 35%. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v San Diegu v Kalifornii. (rafix)
  • I když Eric Roberts obdržel za film nejvíce zaplaceno,tak se objeví ve filmu pouze 25 minut a má méně než 30 řádků dialogů. (ČSFD)

Reklama

Reklama