Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Super jízda. Zesměšňování několika režisérů a hlavně obrovského množství filmových postav. Já se tedy luxusně bavil. Možná je to tím, že jsem žádný díl South Parku neviděl už pěkně dlouho a možná je to taky tím, že tento film je opravdu vyjímečný. Kažodpádně se jedná o velmi dobrou zábavu. Partička veverek je úžasná. Ovšem v tomto filmu je toho úžasného daleko více. Nevěřím tomu, že se tohle vůbec může někomu nelíbit. Jasné 4*. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

i stand before you with dry balls, your honor... :))) skvělá coloradská trilogie o útoku na říši představ a jednom páru suchých koulí! :) imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... ...imedžinééééjššššn... 100%. ()

Reklama

Eddard 

všechny recenze uživatele

V rámci samotného seriálu mě jednotlivé díly Imaginationlandu přišli jako slušný průměr, jako celek je to v kontextu soudobých komediálních počinů výborná psina, ovšem s Peklem na Zemi srovnání nesnese. Ani náhodou, aby bylo jasno, tak se na to připravte .) Now, suck my balls, Kyle... 70% ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

"Tohle je důkaz, že MenBearPig žije, odlétám, fííííí." Když jsem zjistil, že je část jedenácté série rozdělena na "trilogii", poněkud jsem se zhrozil. Čekal jsem docela podivné tři díly, které jen tak plynou a vtipu moc nebude. Začlo to sázkou o lízání Cartmanových koulí a přešlo to do úžasného dobrodružství, ve kterém byli hrdinové všichni. Docela sranda vidět Freddyho Kruegera, jak se bojí Cartmanových imaginárních zvířátek ;-) ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi to sice není, ale přesto je to South Park v plné formě tak, jak ho máme rádi.. nacpat do jednoho filmu Shyamalana, Baye a Gibsona, Ježíše, Santu, Vetřelce, Predátora, Pepka námořníka, Aslana z Letopisů Narnie, zvířátka z Bambiho, Luka Skywalkera, Dia, Snarfa, Freddyho Kruegera, Ronalda McDonalda, Morphea, Darth Maula, Mickey Mouse, Gandalfa a v neposlední řadě Lidoprasomedvěda ..a mnoho dalších.. to umí zkrátka jenom Trey Parker a Matt Stone :) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama