Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

Eddard 

všechny recenze uživatele

V rámci samotného seriálu mě jednotlivé díly Imaginationlandu přišli jako slušný průměr, jako celek je to v kontextu soudobých komediálních počinů výborná psina, ovšem s Peklem na Zemi srovnání nesnese. Ani náhodou, aby bylo jasno, tak se na to připravte .) Now, suck my balls, Kyle... 70% ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Toto bolo poslabšie a som rád, že z toho Matt a Trey neurobili druhý celovečerák, ako pôvodne plánovali. Je to slušný námet na jednu epizódu, v troch už je to priam neznesiteľne rozťahané (running joke s lízaním Cartmanových gulí vôbec nefunguje). Hoci... kde inde uvidíte, ako Ježiš zabije Pinheada a votrelca a Pepek Námorník dá nakladačku Darth Maulovi? :-) ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

i stand before you with dry balls, your honor... :))) skvělá coloradská trilogie o útoku na říši představ a jednom páru suchých koulí! :) imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... ...imedžinééééjššššn... 100%. ()

matezzz 

všechny recenze uživatele

Tohle budete buď milovat, nebo nenávidět! Příznivci seriálu určitě budou souhlasit s tím prvním. Parádní satira na vše, co jsme kdy mohli ve svých představách vymyslet a nejen na to. Skvělá je parodie na Shyalamana a hlavně na M. Baye :-))) Pár dnů po shlédnutí jsem teprve zjistil, že jde vlastně o tři po sobě jdoucí díly z 11. série. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější South Park, jakej jsem kdy viděl. Parodie na Hvězdné války, Hvězdnou bránu, Pána prstenů a další filmy. Setkáte se zde s Lukem Skywalkerem, Gandalfem, Aslanem, Wonder Woman, Frankensteinem, Freddie Krugerem, Melem Gibsonem, který si kroutí bradavkami, Kurtem Russelem a vánočními znásilňujícími veverkami, které shání po lese AIDS. Totální mazec. A nakonec vše dobře dopadlo i pro Cartmanovy koule ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama