Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi bylo určitě lepší. Tady mě vzal hlavně Al Gore přeslečený za nějakého Supermana, dále nebyly špatné Camea Kurta Russella a Predátora. Co se týče linie s Imaginationland je to jasně 5 hvězdičkový nářez, ale co proboha mělo znamenat neustálé omílání těch koulí? Cartman tentokráte zklamal na célé čáře. Ale jelikož téma South Park mě vždy potěší nebojím se pustit film kdykoli znovu a královsky se bavit. ()

ganz 

všechny recenze uživatele

Pokud shlédnete v rámci 11. serie a nebudete hodnotit jako celovečerák, určitě se pobavíte. Každopádně většině dílů z jedenáctky to nesahá ani po paty. např-Lice Capades, Night of the living homeless, More crap a především Guitar Queer-o. Každopádně cartmanova linie byla luxusní(its not just victory for me but fow whole justice system...and my balls) a roznesení Bayie mě vážně dostalo( a musel jsem souhlasit(: ) ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Super jízda. Zesměšňování několika režisérů a hlavně obrovského množství filmových postav. Já se tedy luxusně bavil. Možná je to tím, že jsem žádný díl South Parku neviděl už pěkně dlouho a možná je to taky tím, že tento film je opravdu vyjímečný. Kažodpádně se jedná o velmi dobrou zábavu. Partička veverek je úžasná. Ovšem v tomto filmu je toho úžasného daleko více. Nevěřím tomu, že se tohle vůbec může někomu nelíbit. Jasné 4*. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

South Park: Imaginationland je neutuchající přehlídkou bláznivého humoru a neuvěřitelných situací, z nichž zcela dominantně vyčnívá Cartmanova cesta kvůli jeho suchým koulím. Už jen tohle by Vám mělo napovědět, jak moc zábavná jízda tento další celovečerní počin je! „Thank you, Your Honor. This isn't a victory for me. This is a victory for the justice system...and my balls.“ ()

GreatestFan 

všechny recenze uživatele

4* dávám ikdyž celkovému seriálu dávám jen 2*, protože mitohle příjde jako pár z mála dílu, které podle mě stojí za to vidět. Není tam zbytečně moc Cartmanových rasistických projevů, nijak moc oplzlostí a vtipy jsou některé i vydařené. 1.díl 4*, 2.díl 4,5* a 3.díl 2*, kvůli tomu konci, který se mi ani za mák nelíbil a už tam nebylo tolik dobrých vtipů. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama