Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Dočká se Cartman lízání svých koulí? Který ze slavných režisérů (Michael Bay, Mr. Night Shaymalah, Mel Gibson) poradí americké vládě jak na teroristy? Bude zachráněn Imaginationland? Otázky vám zodpoví trilogie SP spojená v jeden film. Výborná je především přítomnost filmových herců, postav a utahování si z nich. Vidět můžete např. Kurta Russella, Morpheuse, Luka Skywalkera, Freddyho Krugera, Pepka Námořníka a spoustu dalších. .A pokud se budete pozorně dívat, v Imaginationlandu mužete spatřit např. Predátora, Vetřelce, Ronalda McDonalda, Flashe, Djokera, Gremlina atd. Nabízí se i náběh parodíí na několik filmů. Zkrátka Imagination...Imagination...Imagination... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Být tak Buttersem a vysnít si to celé trochu jinak. Lépe a s více využitým potenciálem. Avšak i tak by to mělo něco do sebe disputovat s ozbrojeným Ježíšem, utíkat před prznícími lošťomilými vánočními zviřátky a spolu s Aslanem sledovat monumentální bitvu horrorových postav proti těm dětinským... Zato Kylem bych být nechtěl, protože Cartman by mě furt buzeroval s nějakým tím lízáním, což by mi časem lezlo dost na nervy. Ale bylo by to celé strašně smutné dobrodružství, protože ještě teď by mi kanuly slzy při vzpomínkách na brutální zavraždění Starostlivého medvídka., bůů. ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Tri southparkovské epizódy spojené do celovečeráku. Čo povedať? Kto na South Park nedá dopustiť, pre toho nie je o čom. A ostatní? Tí len budú aj naďalej nechápavo krútiť hlavou :) Stone a Parker by nedokázali podliezť nastavenú laťku kvality ani keby chceli. Takže zábava je zaručená. Brutálna satira, teraz navyše okorenená o citácie z nespočentého množstva filmov. Schválne, kto ich odhalí najviac? :) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec Cartmanovy koule byly úspěšně vylízány, Kurt Russell s Pepkem námořníkem řádně znásilněni lesními zvířátky a Ježíš s M60 spolu se Santou seřezali všechny zlý představy včele s mědvědoprasočlověkem, Fredy Krugerem, Pinheadem a Jasonem Voorheesem. Prostě vše jak má být + dokonalý "camea" Michaela Baye, Shyamalana a Mela Gibsona ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Super jízda. Zesměšňování několika režisérů a hlavně obrovského množství filmových postav. Já se tedy luxusně bavil. Možná je to tím, že jsem žádný díl South Parku neviděl už pěkně dlouho a možná je to taky tím, že tento film je opravdu vyjímečný. Kažodpádně se jedná o velmi dobrou zábavu. Partička veverek je úžasná. Ovšem v tomto filmu je toho úžasného daleko více. Nevěřím tomu, že se tohle vůbec může někomu nelíbit. Jasné 4*. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama