Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

skinnee 

všechny recenze uživatele

Pre mna tato trilogia bola zabavnejsia ako Peklo na zemi. Kludne to mohol byt ako celovecerak. Casti v skutocnom svete tak nezaujmu oproti Predstavivosti, kde som kazdy zaber striehol koho dalsie "znameho" objavim. Zasnem nad tym na kolkych tvorov a netvorov si tvorcovia filmu spomenuli. Inak pozor na vianocne zvieratka. Fred Krueger je proti nim slaby odvar...4,5* ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je luxus!! Sice mi chvilku trvalo než jsem přivykl nové modernější animaci, ale když jsem viděl první krvavou scénu, tak mě počáteční nechuť vůči pokusům o lehké 3D přešla:). Zápletka filmu je velice originální a správně šílená a utahuje si z kultury i politiky - přesně jak to máme u south parku rádi. Ještě snad jedna výtka - film je sice přeplněný novými postavami, ale těch starých a dobře známých ze seriálu tu moc není (třeba Kenny se ve filmu, kromě pár minut na začátku, vůbec neukáže. Dokonce ani nechcípne!!). Dle Cartmanových slov: dej si trochu zmrzliny s ořechama navrch, Kyle! A hlavní ponaučení? Nenechte se ošálit roztomilýma lesníma zvířátkama - znásilní vás, vypíchnou vám oči, které vás donutí sežrat a nakonec vám nachčijou do prázdných očních důlků! svině.. ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

O hodně slabší než jiné díly z doby, kdy to natočili. Přesto z nějakého důvodu jsou tyhle jedny z nejoblíbenějších. Jasně, chápu, toto navazuje na opravdu mnohé epizody předtím, ale kdo nemá tolik nakoukáno, nemusí pochopit mnohé vtipy. A i ty jsou spíš recyklačkou z těch originálních dílů, jinak se asi spoléhá na to, že to Butters, zápletka s Cartmanem a Kylem a spousta fiktivních postav ze všeho možného utáhnou samy o sobě. Český dabing těchto dílů je z Fandy a ne z HBO (ten byl do šesté série), kde byl mizerný, takže to považuju za plus (až samozřejmě na Ala Gora - I am super duper cereal jako narážka na 'incident' u Oprah Winfrey se asi do češtiny nějak kvalitně přeložit nemůže). Kenny byl už byl v těchto sériích víceméně upozaděn, je jen v první části a asi neprohodí ani jedno zamumlání, to ale zase tolik nevadí. Ale tohle opravdu plánovali jako celovečerák do kin?? Díky, pánové Parkere a Stone, že jste si to rozmysleli a mohli jste natáčet skvělé díly dalších pár let. ()

Indian88 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že Imaginationland je lepší než Peklo na zemi. Klasický ostrý humor provází film po celou dobu jeho trvání a nápad o dvou světech představivosti je skvěle debilní. I přes to, že se má všechno točit kolem toho jak zachránit představivost, hlavní zápletkou však je sázka mezi Kylem a Cartmanem. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Spojení tří epizod jednoho z mých nejoblíbenějších seriálu a také jedné z věcí na kterou se koukám, když se hodně nudím, protože mně vždy pobaví, byl skvělý nápad!!! Takto můžeme koukat něco málo přes hodinu na pořádnou dávku humoru. Humor je sice sprostý, ale je neuvěřitelně zábavný. Tvůrci Trey Parker a Matt Stone si zde berou na mušku hned několik věcí a lidí. Nejvíce mně pobavila scéna s Michaelem Bayem, Kurtem Russellem a nebo Melem Gibsonem! Rovněž si berou na mušku několik velice znamých filmů, a dělají z toho prostě parádní zábavu. Navíc, každý kdo se v South Parku vyskytne, tak hazí hlášky o sto šest! A některé, nebo-li spíše většina hlášek mně opravdu donutila se smát! Sice ten děj, že teroristé zaútočili na naši představivost je hovadina (vtipně udělaná hovadina), ale to můžeme vidět právě jen v South Parku, takže to se dá odpustit. Prostě bomba a na závěr bych ještě chtěl dodat: Kyle, suck my balls!!! ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama