Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

Mihail123 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že sa nejedná o normálny film, ale o spojené časti je to neskutočne zábavné. Parker a Stone si robia srandu zo všetkého, ale naozaj VŠETKĚHO - a na moje prekvapenie ono to funguje perfektne. Scéna s M. N. Shyamalanom, Mel Gibsonom a Michaelom Bayom je jednoznačne najlepšia z celého filmu (Oh, my nipples, it hurts when i twist them. Ou Yeah!) ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

South Park, ktery byl uzasny a vtipny pred 10ti lety v prvnich seriich a nasledne vygradoval v excelentnim, temer muzikalovem "Bigger, Longer & Uncut" in 1999, zacal postupem casu pozvolna ztracet dech a predevsim zacal byt jeho humor znacne jety. V poslednich letech byl SP (alespon z meho pohledu) naprosto irelevantni zalezitosti, coz se snazi zmenit aktualni Imaginationland. Mozna i vzhledem k me nekolikalete pauze a odpocinku od SP je to snaha vitana, kterou jsem si skvele uzil. Jedna se sice o efektivni kompilaci 3 radovych dilu, ale pro ty kdo dane dily nevideli, se Imaginationland jevi jako kompaktni a velmi dobre promysleny filmecek. Vyborny scenar se rozdeluje v podstate do 2 sfer. Do klasickeho SP sveta, kde se Cartman snazi domoci spravedlnosti a nechat si od Kylea oficialne vylizat koule. A do sfery imaginationlandu, kde propukla valka mezi zlymi a hodnymi fiktivnimi nejen filmovymi postavickami. Cartmanova dejova linie sice neni spatna a ma sve svetle stranky (Michael Bay, Stargate), obcas ale pusobi pomerne rusive a misty nudne. Na druhe strane v podstate kazda minuta odehravajici se v imaginationlandu je fantasticka. Takova hardcore party, kde Jesus pokropi M60kou Aliena, Santa usekne hlavu Pinheadovi a vanocni veverky znasilnuji Pepka namornika se nevidi kazdy den. 8/10 ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Po delsi dobe jsem mel opet co docineni se South Parkem a musim rici, ze tento film slozeny ze tri dilu 11. serie me naprosto odrovnal a je nad slunce jasne, ze Stone a Parker jeste maji timto serialem co vzkazat svetu. Epicka bitva v Imaginationlandu brilantne propojena s Cartmanovou "kulolizaci" dejovou linkou je skutecne vec nevidana. Jasny plny pocet uz jen za gang roztomilych dabelskych znasilnujicich vanocnich zviratek z hlavy Erica Cartmana (koho jineho, ze? :-). P.S.: Jestli nekoho zajima, kde tvurci pravdepodobne vzali napad na "Imagination Song", zjistite to ve tretim dile prvni serie teto geniality - http://www.csfd.cz/film/228548-wonder-showzen/ ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

"Tohle je důkaz, že MenBearPig žije, odlétám, fííííí." Když jsem zjistil, že je část jedenácté série rozdělena na "trilogii", poněkud jsem se zhrozil. Čekal jsem docela podivné tři díly, které jen tak plynou a vtipu moc nebude. Začlo to sázkou o lízání Cartmanových koulí a přešlo to do úžasného dobrodružství, ve kterém byli hrdinové všichni. Docela sranda vidět Freddyho Kruegera, jak se bojí Cartmanových imaginárních zvířátek ;-) ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Svojí délkou tak akorát. Výborný námět, kdy střety fantasy postav přivádějí záchvaty smíchu už jen sami o sobě. Potěšil návrat woodland critters" (hláška Jasona Vorheese: "Nechtěl bych potkat kluka, který vymyslel tyhle potvory.") a různé odkazy na filmy jako Stargate, Saving Private Ryan, Lord Of The Rings a další. Sráží to akorát později už zbytečně natahovaná zápletka se sucking Cartman's balls. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama