Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi bylo určitě lepší. Tady mě vzal hlavně Al Gore přeslečený za nějakého Supermana, dále nebyly špatné Camea Kurta Russella a Predátora. Co se týče linie s Imaginationland je to jasně 5 hvězdičkový nářez, ale co proboha mělo znamenat neustálé omílání těch koulí? Cartman tentokráte zklamal na célé čáře. Ale jelikož téma South Park mě vždy potěší nebojím se pustit film kdykoli znovu a královsky se bavit. ()

skinnee 

všechny recenze uživatele

Pre mna tato trilogia bola zabavnejsia ako Peklo na zemi. Kludne to mohol byt ako celovecerak. Casti v skutocnom svete tak nezaujmu oproti Predstavivosti, kde som kazdy zaber striehol koho dalsie "znameho" objavim. Zasnem nad tym na kolkych tvorov a netvorov si tvorcovia filmu spomenuli. Inak pozor na vianocne zvieratka. Fred Krueger je proti nim slaby odvar...4,5* ()

Reklama

Crazer 

všechny recenze uživatele

Ani kdybyste se zkouřili tak takovýhle věci si prostě představit neumíte. Směska Hvězdné brány, Letopisů Narnie, Gladiátora, Hvězdných válek, Pána prstenů a já nevim co všeho možnýho .. to lze nalézt právě zde. K tomu nadržený Mel Gibson, lesní zvířátka, které si vymyslel student čtvrtého ročníku a také lidoprasomedvěd .. skvělý :)) Nejlepší pointou celého filmu bylo hledání AIDS v Cukrovém lese a úprk do Sluníčkového hradu před nepřáteli, kteří se blížili z Mňamkových hor. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi to sice není, ale přesto je to South Park v plné formě tak, jak ho máme rádi.. nacpat do jednoho filmu Shyamalana, Baye a Gibsona, Ježíše, Santu, Vetřelce, Predátora, Pepka námořníka, Aslana z Letopisů Narnie, zvířátka z Bambiho, Luka Skywalkera, Dia, Snarfa, Freddyho Kruegera, Ronalda McDonalda, Morphea, Darth Maula, Mickey Mouse, Gandalfa a v neposlední řadě Lidoprasomedvěda ..a mnoho dalších.. to umí zkrátka jenom Trey Parker a Matt Stone :) ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Dočká se Cartman lízání svých koulí? Který ze slavných režisérů (Michael Bay, Mr. Night Shaymalah, Mel Gibson) poradí americké vládě jak na teroristy? Bude zachráněn Imaginationland? Otázky vám zodpoví trilogie SP spojená v jeden film. Výborná je především přítomnost filmových herců, postav a utahování si z nich. Vidět můžete např. Kurta Russella, Morpheuse, Luka Skywalkera, Freddyho Krugera, Pepka Námořníka a spoustu dalších. .A pokud se budete pozorně dívat, v Imaginationlandu mužete spatřit např. Predátora, Vetřelce, Ronalda McDonalda, Flashe, Djokera, Gremlina atd. Nabízí se i náběh parodíí na několik filmů. Zkrátka Imagination...Imagination...Imagination... ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama