Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

8.6.2010 ~ Recyklovaná úchylná morbidní fekální trapárna, tvářící se jako úchylný morbidní fekální černý humor. Ten "humor" jsem ale nepostřehl. ...fakt jsem z jiného světa... ~ Fakt nechápu, co se může zdát tak moc srandovního na snůšce již, díky samotnému South Parku, okoukaných a ne moc originálních vtípků, zadupaných do země rádoby zábavně morbidním, ovšem pouze rádoby, navrch fekálním humorem ála žáci 4. třídy pomocné školy. ~ Kyle se vsadil, upsal, že když uvidí živého Leprikóna (nějaký skřet), bude muset Cartmanovi lízat koule. Skřeta uvidí a vymáhání lízání se táhne celým příběhem. Do toho teroristé vpadnou do lidské představivosti, kde se mydlí dobré vymyšlené postavy s těmi zlými, všechno hoří, stříká, padá, chcípá, je znásilňováno, do toho se objeví pár rádobyvtipných cameo, které jsou možná velmi drobnými místy trefné, ale neúsměvné. ~ Milý deníčku, bez tohohle bych se zcela obešel. Tak jako bez 80% celého seriálového South Parku. Prostě nejsem na tenhle typ humoru a tak zjevně ani ne z týhle planety. "E.T. go home!!!" ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Super jízda. Zesměšňování několika režisérů a hlavně obrovského množství filmových postav. Já se tedy luxusně bavil. Možná je to tím, že jsem žádný díl South Parku neviděl už pěkně dlouho a možná je to taky tím, že tento film je opravdu vyjímečný. Kažodpádně se jedná o velmi dobrou zábavu. Partička veverek je úžasná. Ovšem v tomto filmu je toho úžasného daleko více. Nevěřím tomu, že se tohle vůbec může někomu nelíbit. Jasné 4*. ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele

" - Počkat, něco se k nám blíží. Leze to z křoví, je to...To je jenom malá veverka. A mluví. - Ta malá veverka mluví. - Jé, vymyšlená mluvící veverka. Zeptej se jí, co ví o teroristickém útoku. - Počkejte, má tu i kamarády. Je tu celá řada lesních zvířátek. - Počkat, lesní zvířátka... - Je tu mluvící medvěd a bobřík. Jsou to nejspíš vánoční zvířátka. Ahoj. Nazdárek. - Dostaňte vojáky odtamtud! - Co? - Řekněte jim, ať hned vypadnou! - Co se děje? - Tomu méďovi začínají červeně svítit oči. Nazdárek, zvířátka, nevíte náhodou... - Kurte Russele, co se tam děje? - Znásilňují mě! Znásilňují mě! - Zmiz odtamtud, Kurte Russele! - Znásilňují nás všechny! To bolí! Znásilňují nás a to bolí!" Elitní komando americké armády v čele s Kurtem Russellem znásilněné lesními zvířatky je jen slabý odvar z toho, co nabízí tato South park trilogie. Humor je ještě drsnější než v Pekle na zemi. Jsou tu věci, kterým byste nikdy neřekli že se můžete smát (roztomilá vevereka vysvetluje, ze roztomile jahudce nestaci jen vyriznout oko, je traba ji donutit, aby ho snedla a nekdo ji...ehm...no zkratka nacural do prazdneho dulku) , ale ono to přesto nějakym podivnym zpusobem funguje... ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Toto bolo poslabšie a som rád, že z toho Matt a Trey neurobili druhý celovečerák, ako pôvodne plánovali. Je to slušný námet na jednu epizódu, v troch už je to priam neznesiteľne rozťahané (running joke s lízaním Cartmanových gulí vôbec nefunguje). Hoci... kde inde uvidíte, ako Ježiš zabije Pinheada a votrelca a Pepek Námorník dá nakladačku Darth Maulovi? :-) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Obrovský překvapení, protože Imaginationland je ještě lepší, než muzikálovej celovečerák. Kromě hollywoodských celebrit jako jsou Shyamalan, Michael Bay, Mel Gibson ("Řikejte si o tom Gibsonovi co chcete, ale ten parchant zná strukturu příběhu") nebo Kurt Russell (jeho znásilní lesní zvířátka), jsou tu hlavně postavičky z nespočtu fantasy a hororových sérií, že divákovo oko nemůže prakticky stíhat: Gandalf, Luke Skywalker, Aslan, Carnage, Dracula, Frankensteinovo monstrum, Vetřelec, Predátor, Jason Voorhees, Freddy Krueger, Pinhead, Gremlin... and many more. A jelikož se jedná o tři těsně navazující díly, tak tohle je jasně ta největší a nejlepší trilogie všech dob! :) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama