Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

skinnee 

všechny recenze uživatele

Pre mna tato trilogia bola zabavnejsia ako Peklo na zemi. Kludne to mohol byt ako celovecerak. Casti v skutocnom svete tak nezaujmu oproti Predstavivosti, kde som kazdy zaber striehol koho dalsie "znameho" objavim. Zasnem nad tym na kolkych tvorov a netvorov si tvorcovia filmu spomenuli. Inak pozor na vianocne zvieratka. Fred Krueger je proti nim slaby odvar...4,5* ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

V rámci samotného seriálu mě jednotlivé díly Imaginationlandu přišli jako slušný průměr, jako celek je to v kontextu soudobých komediálních počinů výborná psina, ovšem s Peklem na Zemi srovnání nesnese. Ani náhodou, aby bylo jasno, tak se na to připravte .) Now, suck my balls, Kyle... 70% ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Tri southparkovské epizódy spojené do celovečeráku. Čo povedať? Kto na South Park nedá dopustiť, pre toho nie je o čom. A ostatní? Tí len budú aj naďalej nechápavo krútiť hlavou :) Stone a Parker by nedokázali podliezť nastavenú laťku kvality ani keby chceli. Takže zábava je zaručená. Brutálna satira, teraz navyše okorenená o citácie z nespočentého množstva filmov. Schválne, kto ich odhalí najviac? :) ()

Snipsley 

všechny recenze uživatele

Jedná se o další sprosťárnu, je to ale podané tak inteligentnám způsobem, že tohle je prostě skvost. Jde o úplně imaginární svět obestřen tolika narážkami a filmovými postavami i herci, že některé hlášky jsou fakt paráda. Those aren't ideas, those are special effects! - I... don't understand the differents. Micheal Bay rulez :) ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Svojí délkou tak akorát. Výborný námět, kdy střety fantasy postav přivádějí záchvaty smíchu už jen sami o sobě. Potěšil návrat woodland critters" (hláška Jasona Vorheese: "Nechtěl bych potkat kluka, který vymyslel tyhle potvory.") a různé odkazy na filmy jako Stargate, Saving Private Ryan, Lord Of The Rings a další. Sráží to akorát později už zbytečně natahovaná zápletka se sucking Cartman's balls. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno