Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

8.6.2010 ~ Recyklovaná úchylná morbidní fekální trapárna, tvářící se jako úchylný morbidní fekální černý humor. Ten "humor" jsem ale nepostřehl. ...fakt jsem z jiného světa... ~ Fakt nechápu, co se může zdát tak moc srandovního na snůšce již, díky samotnému South Parku, okoukaných a ne moc originálních vtípků, zadupaných do země rádoby zábavně morbidním, ovšem pouze rádoby, navrch fekálním humorem ála žáci 4. třídy pomocné školy. ~ Kyle se vsadil, upsal, že když uvidí živého Leprikóna (nějaký skřet), bude muset Cartmanovi lízat koule. Skřeta uvidí a vymáhání lízání se táhne celým příběhem. Do toho teroristé vpadnou do lidské představivosti, kde se mydlí dobré vymyšlené postavy s těmi zlými, všechno hoří, stříká, padá, chcípá, je znásilňováno, do toho se objeví pár rádobyvtipných cameo, které jsou možná velmi drobnými místy trefné, ale neúsměvné. ~ Milý deníčku, bez tohohle bych se zcela obešel. Tak jako bez 80% celého seriálového South Parku. Prostě nejsem na tenhle typ humoru a tak zjevně ani ne z týhle planety. "E.T. go home!!!" ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

i stand before you with dry balls, your honor... :))) skvělá coloradská trilogie o útoku na říši představ a jednom páru suchých koulí! :) imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... ...imedžinééééjššššn... 100%. ()

Reklama

Indian88 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že Imaginationland je lepší než Peklo na zemi. Klasický ostrý humor provází film po celou dobu jeho trvání a nápad o dvou světech představivosti je skvěle debilní. I přes to, že se má všechno točit kolem toho jak zachránit představivost, hlavní zápletkou však je sázka mezi Kylem a Cartmanem. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Toto bolo poslabšie a som rád, že z toho Matt a Trey neurobili druhý celovečerák, ako pôvodne plánovali. Je to slušný námet na jednu epizódu, v troch už je to priam neznesiteľne rozťahané (running joke s lízaním Cartmanových gulí vôbec nefunguje). Hoci... kde inde uvidíte, ako Ježiš zabije Pinheada a votrelca a Pepek Námorník dá nakladačku Darth Maulovi? :-) ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Tři klasické díly South Parku, které spojuje jednotný příběh boje o jakýsi svět představ. Humor je jako vždy drsný, South Park sprostými slovy nešetří a divák, který si nehraje na přehnaného inteligenta, se jednozančně bude bavit. Velice povedené byly narážky na filmové režiséry Shaymalana, Baye a Gibsona, ale jinak Imaginationland ničím nevyčnívá nad ostatní díly, proto hodnotím stejně... "Kyle, i swear, before this day is over, you will suck my balls" 7/10 ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno