Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

skinnee 

všechny recenze uživatele

Pre mna tato trilogia bola zabavnejsia ako Peklo na zemi. Kludne to mohol byt ako celovecerak. Casti v skutocnom svete tak nezaujmu oproti Predstavivosti, kde som kazdy zaber striehol koho dalsie "znameho" objavim. Zasnem nad tym na kolkych tvorov a netvorov si tvorcovia filmu spomenuli. Inak pozor na vianocne zvieratka. Fred Krueger je proti nim slaby odvar...4,5* ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Po delsi dobe jsem mel opet co docineni se South Parkem a musim rici, ze tento film slozeny ze tri dilu 11. serie me naprosto odrovnal a je nad slunce jasne, ze Stone a Parker jeste maji timto serialem co vzkazat svetu. Epicka bitva v Imaginationlandu brilantne propojena s Cartmanovou "kulolizaci" dejovou linkou je skutecne vec nevidana. Jasny plny pocet uz jen za gang roztomilych dabelskych znasilnujicich vanocnich zviratek z hlavy Erica Cartmana (koho jineho, ze? :-). P.S.: Jestli nekoho zajima, kde tvurci pravdepodobne vzali napad na "Imagination Song", zjistite to ve tretim dile prvni serie teto geniality - http://www.csfd.cz/film/228548-wonder-showzen/ ()

Reklama

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Další parádní kousek s dílny Trey Parker a Matt Stone. Zajímalo by mě kam na takovýhle kraviny choděj. Ale prostě musim se jim smát. Teroristi zaútočily na naší představivost a teďka si představte co si nejde představit. Lesní zvířatka terorizují Pepka námořníka, bitva o sluníčkový hrad na který útočí hordy zlých představ, Fredy Cruger to nandavá Morpheovi a vůdcem hodných představ je Aslan, který čeká na návrat santy s obouruční sekyrou .... To se musí prostě vidět ... ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Spojení tří epizod jednoho z mých nejoblíbenějších seriálu a také jedné z věcí na kterou se koukám, když se hodně nudím, protože mně vždy pobaví, byl skvělý nápad!!! Takto můžeme koukat něco málo přes hodinu na pořádnou dávku humoru. Humor je sice sprostý, ale je neuvěřitelně zábavný. Tvůrci Trey Parker a Matt Stone si zde berou na mušku hned několik věcí a lidí. Nejvíce mně pobavila scéna s Michaelem Bayem, Kurtem Russellem a nebo Melem Gibsonem! Rovněž si berou na mušku několik velice znamých filmů, a dělají z toho prostě parádní zábavu. Navíc, každý kdo se v South Parku vyskytne, tak hazí hlášky o sto šest! A některé, nebo-li spíše většina hlášek mně opravdu donutila se smát! Sice ten děj, že teroristé zaútočili na naši představivost je hovadina (vtipně udělaná hovadina), ale to můžeme vidět právě jen v South Parku, takže to se dá odpustit. Prostě bomba a na závěr bych ještě chtěl dodat: Kyle, suck my balls!!! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

South Park nikdy nezklame. Tahle cesta do představivosti je plná South Parkovskýho humoru. Navíc duo Trey Parker a Matt Stone dali opět průchod svý fantazii a ve filmu se objeví pestrá škála všelijakých postaviček. Mě samozřejmě potěšili ty hororový. Tohle je prostě vymazlený. South Park je pro mě kult ke kterýmu se vždycky rád vracím. Maximální spokojenost. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama