Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Typický South park. Síce to nie je také hudobné ako Peklo na zemi, ale rôznorodé je to viac než dosť. Staré známe postavy sa vracajú a najslávnejšie ikony tu pobehujú z miesta na miesto a popritom rozprávajú pamätné hlášky. Zasmial som sa a bol som morálne poučený tak ako to u south parku býva. P.S. Tie diabolské zvieratká Pepka slušne rozmrdali. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Spojení trilogie o napadení americké predstavivosti teroristi dohromady plus nějaké ty scény navíc ( zatím jsem je neobjevil). Tvurcum není cizí parodovat vše od Pana Prstenu , Star Gate , akčnáku alá Michael Baye a do toho ještě poletuje Al Super-Gore a odpalí nás atomovkou. Sprška gagu má kadenci AK-47 a zaplava citací nedá spát. Zkuste si schválně počítat kdo všechno v one risi predstavivosti žije :D . "Kurte Russele slyšíte nás?!" "Kurte Russele!!" ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

"Tohle je důkaz, že MenBearPig žije, odlétám, fííííí." Když jsem zjistil, že je část jedenácté série rozdělena na "trilogii", poněkud jsem se zhrozil. Čekal jsem docela podivné tři díly, které jen tak plynou a vtipu moc nebude. Začlo to sázkou o lízání Cartmanových koulí a přešlo to do úžasného dobrodružství, ve kterém byli hrdinové všichni. Docela sranda vidět Freddyho Kruegera, jak se bojí Cartmanových imaginárních zvířátek ;-) ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Na světě není nic lepšího než South Park a toto je krásná ukázka všem těm, kteří kroutí hlavou. Nikdo nemá inteligentnější humor než duo Parker/Stone a nikdo není originálnější. Tohle je silný kalibr. 11tá série přinesla spoustu dokonalých dílů s touto rozsáhlou trilogií v čele. Nadupanější části South Parku opravdu najdete těžko. Butters dostal hodně prostoru a tak to má být. U žádného jiného filmu neplatí lépe:"Uvidíte, co jste ještě neviděli." Parker se Stonem pořád sypou jeden originální nápad za druhým a ten z Imaginationland by jim vyšel na mnoho dalších filmů. Klenot. Chvála, chvála, chvála -> šestihvězdičkový film. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Svojí délkou tak akorát. Výborný námět, kdy střety fantasy postav přivádějí záchvaty smíchu už jen sami o sobě. Potěšil návrat woodland critters" (hláška Jasona Vorheese: "Nechtěl bych potkat kluka, který vymyslel tyhle potvory.") a různé odkazy na filmy jako Stargate, Saving Private Ryan, Lord Of The Rings a další. Sráží to akorát později už zbytečně natahovaná zápletka se sucking Cartman's balls. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama