Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Srovnavat tohle s Peklem na zemi moc nejde, precejen je tady videt, ze se jen jedna o tri spojeny dily serialu, nicmene napad na risi predstav je perfektni, je tu sparodovanejch spousta filmu a cely to je solidni masakr. A do toho vseho tu je mozna jeste zabavnejsi linie s lizanim Cartmanovo kouli, ty jeho pripravy na lizani byly naprosto brutalni. Opet po case perfektni 2D animovanej "film". ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

8.6.2010 ~ Recyklovaná úchylná morbidní fekální trapárna, tvářící se jako úchylný morbidní fekální černý humor. Ten "humor" jsem ale nepostřehl. ...fakt jsem z jiného světa... ~ Fakt nechápu, co se může zdát tak moc srandovního na snůšce již, díky samotnému South Parku, okoukaných a ne moc originálních vtípků, zadupaných do země rádoby zábavně morbidním, ovšem pouze rádoby, navrch fekálním humorem ála žáci 4. třídy pomocné školy. ~ Kyle se vsadil, upsal, že když uvidí živého Leprikóna (nějaký skřet), bude muset Cartmanovi lízat koule. Skřeta uvidí a vymáhání lízání se táhne celým příběhem. Do toho teroristé vpadnou do lidské představivosti, kde se mydlí dobré vymyšlené postavy s těmi zlými, všechno hoří, stříká, padá, chcípá, je znásilňováno, do toho se objeví pár rádobyvtipných cameo, které jsou možná velmi drobnými místy trefné, ale neúsměvné. ~ Milý deníčku, bez tohohle bych se zcela obešel. Tak jako bez 80% celého seriálového South Parku. Prostě nejsem na tenhle typ humoru a tak zjevně ani ne z týhle planety. "E.T. go home!!!" ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

South Park nikdy nezklame. Tahle cesta do představivosti je plná South Parkovskýho humoru. Navíc duo Trey Parker a Matt Stone dali opět průchod svý fantazii a ve filmu se objeví pestrá škála všelijakých postaviček. Mě samozřejmě potěšili ty hororový. Tohle je prostě vymazlený. South Park je pro mě kult ke kterýmu se vždycky rád vracím. Maximální spokojenost. ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

"Yeah. Say what you will about Mel Gibson, but the sonofabitch knows story structure." "Do you see it?! Something big is going on, and the American people need to know what! I'm off! fííííífůůůfííífíííííí...." No kdo by to do toho Mela řekl, žejo. Za něj a za Ala Gorea se spasitelským syndromem bych snad vraždil... a pak taky za Shyamalana, Michaela Baye, za satanistická vánoční zvířátka, co hledají v lese AIDS, za klasicky skvělého Butterse, Cartmanův sen s loukou a jeho sultán/král/papež převleky, za šmoulu zvedajícího meč a v neposlední řadě za protestující hipíky s transparentem "No imaginary nukes" (úplně jako naši protiradaroví demonstranti s transparenty "Ne raketám!":)) ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

"Tohle je důkaz, že MenBearPig žije, odlétám, fííííí." Když jsem zjistil, že je část jedenácté série rozdělena na "trilogii", poněkud jsem se zhrozil. Čekal jsem docela podivné tři díly, které jen tak plynou a vtipu moc nebude. Začlo to sázkou o lízání Cartmanových koulí a přešlo to do úžasného dobrodružství, ve kterém byli hrdinové všichni. Docela sranda vidět Freddyho Kruegera, jak se bojí Cartmanových imaginárních zvířátek ;-) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama