Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Spojení trilogie o napadení americké predstavivosti teroristi dohromady plus nějaké ty scény navíc ( zatím jsem je neobjevil). Tvurcum není cizí parodovat vše od Pana Prstenu , Star Gate , akčnáku alá Michael Baye a do toho ještě poletuje Al Super-Gore a odpalí nás atomovkou. Sprška gagu má kadenci AK-47 a zaplava citací nedá spát. Zkuste si schválně počítat kdo všechno v one risi predstavivosti žije :D . "Kurte Russele slyšíte nás?!" "Kurte Russele!!" ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec Cartmanovy koule byly úspěšně vylízány, Kurt Russell s Pepkem námořníkem řádně znásilněni lesními zvířátky a Ježíš s M60 spolu se Santou seřezali všechny zlý představy včele s mědvědoprasočlověkem, Fredy Krugerem, Pinheadem a Jasonem Voorheesem. Prostě vše jak má být + dokonalý "camea" Michaela Baye, Shyamalana a Mela Gibsona ()

Reklama

Kreeki 

všechny recenze uživatele

Znáte jiný film ve kterém by hrálo v jedné hodině tolik skvělých postav jako například Morpheus, Mario, Vetřelec, Santa Claus, Ježíš, Luke Skywalker, Predátor, Mickey Mouse, Frankensteinovo monstrum, Michael Bay, Gandalf, Indiana Jones, King Kong, Darth Maul, Freddy Krueger, Snarf, Ronald McDonald, Robin Hood, Zeus, Jason Voorhees, Lví král, Jahůdka, Hulk, Al Gore, Harry Potter, Mel Gibson, Lízátkový král, Kocour v botách, M. Night Shyamalan, Superman, Bůh, Hercules, Lidoprasomedvěd, Wario, Pepek námořník, Mr.Propper a i tací jako vlkodlaci, zombíci, želvy ninja, leprikóni, Transformers, jednorožci, kentauři, robotičtí cyloni, hipíci, tripodi, víly, griffini, teroristi, Šmoulové, klony ze Star Wars, mušketýři, spousta roztomilých "vánočních" zvířátek a dokonce i nepřátelé z Pacmana? Tolik zážitků jako pohled na Kurta Russella jak znovu prochází "portálem" či epickou bitvu né nepodobnou té u Helmova žlebu? Ale o to nejde, jediné na čem záleží je přece partička kamarádů a Cartmanovy koule. 8/10 ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

South Park jako vyšitý. Stone a Parker jsou ve svém živlu a nápady jim rozhodně nechybí- v tomhle trojdíle je zjevná jejich schopnost vytvořit něco velkolepého. Všechny hlavní postavy se chovají naprosto tak, jak by měly. Nechybí i nějaký ten politický humor a po dlouhé době opravdové morální poselství (Luke Skywalker opravdu ovlivnil můj život víc, než mnozí opravdoví lidé)... a Mel Gibson fantasticky animovaný :D ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

Tak tu si Parker a Stone naozaj pustili fantáziu na špacír (nie že by to doteraz nerobili:D). Vidieť toľko známych zloduchov a dobrákov v jednom hodinovom animovanom filme, to sa ešte zrejme nestalo:D. Najlepšie na celom Imaginationlande sú určite výstupy známych režisérov (trojka Gibson, Bay a Shyamalan proste valia:D). P.S. Pán Gore, už verím, že Meanbearpig existuje:D:D:D. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama