Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Čeho je moc, toho je příliš a to platí pro toto dílko. Vtipy jsou vtipné, třeskutě vtipné až se posléze stávají trapnými, vlezlými a otravnými - viz. Cartman a jeho posedlost koulemi. Pochvalu si zaslouží Kurt R., Michael B., Mel G., Manoj Night S. a lesní vánoční zvířátka, obzvláště méďa :-) ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Spojení tří epizod jednoho z mých nejoblíbenějších seriálu a také jedné z věcí na kterou se koukám, když se hodně nudím, protože mně vždy pobaví, byl skvělý nápad!!! Takto můžeme koukat něco málo přes hodinu na pořádnou dávku humoru. Humor je sice sprostý, ale je neuvěřitelně zábavný. Tvůrci Trey Parker a Matt Stone si zde berou na mušku hned několik věcí a lidí. Nejvíce mně pobavila scéna s Michaelem Bayem, Kurtem Russellem a nebo Melem Gibsonem! Rovněž si berou na mušku několik velice znamých filmů, a dělají z toho prostě parádní zábavu. Navíc, každý kdo se v South Parku vyskytne, tak hazí hlášky o sto šest! A některé, nebo-li spíše většina hlášek mně opravdu donutila se smát! Sice ten děj, že teroristé zaútočili na naši představivost je hovadina (vtipně udělaná hovadina), ale to můžeme vidět právě jen v South Parku, takže to se dá odpustit. Prostě bomba a na závěr bych ještě chtěl dodat: Kyle, suck my balls!!! ()

Reklama

Snipsley 

všechny recenze uživatele

Jedná se o další sprosťárnu, je to ale podané tak inteligentnám způsobem, že tohle je prostě skvost. Jde o úplně imaginární svět obestřen tolika narážkami a filmovými postavami i herci, že některé hlášky jsou fakt paráda. Those aren't ideas, those are special effects! - I... don't understand the differents. Micheal Bay rulez :) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

No... Imaginationland působí víc jako "nafouklá epizoda" (prakticky trojnásobek běžné stopáže dílu) než jako plnohodnotný celovečerák. Přesto jsem neměl pocit, že jsem byl o něco ochuzen (I když... zabili Kennyho nebo ne? HA! nevykecám :)) a story "Cartmanovy koule" zachránila co se dá. Takže jsem srab a nechávám 5. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Super jízda. Zesměšňování několika režisérů a hlavně obrovského množství filmových postav. Já se tedy luxusně bavil. Možná je to tím, že jsem žádný díl South Parku neviděl už pěkně dlouho a možná je to taky tím, že tento film je opravdu vyjímečný. Kažodpádně se jedná o velmi dobrou zábavu. Partička veverek je úžasná. Ovšem v tomto filmu je toho úžasného daleko více. Nevěřím tomu, že se tohle vůbec může někomu nelíbit. Jasné 4*. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama