Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Nebýt přehnané zápletky "suck my balls" - kdy tahle věta zazní ve filmu tak 45 krát - mohl to být vyrovnaný nástupce Pekla na zemi. Bohužel to tak nedopadlo, ale Imaginationland je nejvíce parodující South Park a dělá skrytou reklamu New Age :-) I tak slušná zábava. __ Superpero, nech se vyšetřit voe! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec Cartmanovy koule byly úspěšně vylízány, Kurt Russell s Pepkem námořníkem řádně znásilněni lesními zvířátky a Ježíš s M60 spolu se Santou seřezali všechny zlý představy včele s mědvědoprasočlověkem, Fredy Krugerem, Pinheadem a Jasonem Voorheesem. Prostě vše jak má být + dokonalý "camea" Michaela Baye, Shyamalana a Mela Gibsona ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Typický South park. Síce to nie je také hudobné ako Peklo na zemi, ale rôznorodé je to viac než dosť. Staré známe postavy sa vracajú a najslávnejšie ikony tu pobehujú z miesta na miesto a popritom rozprávajú pamätné hlášky. Zasmial som sa a bol som morálne poučený tak ako to u south parku býva. P.S. Tie diabolské zvieratká Pepka slušne rozmrdali. ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Čeho je moc, toho je příliš a to platí pro toto dílko. Vtipy jsou vtipné, třeskutě vtipné až se posléze stávají trapnými, vlezlými a otravnými - viz. Cartman a jeho posedlost koulemi. Pochvalu si zaslouží Kurt R., Michael B., Mel G., Manoj Night S. a lesní vánoční zvířátka, obzvláště méďa :-) ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Dočká se Cartman lízání svých koulí? Který ze slavných režisérů (Michael Bay, Mr. Night Shaymalah, Mel Gibson) poradí americké vládě jak na teroristy? Bude zachráněn Imaginationland? Otázky vám zodpoví trilogie SP spojená v jeden film. Výborná je především přítomnost filmových herců, postav a utahování si z nich. Vidět můžete např. Kurta Russella, Morpheuse, Luka Skywalkera, Freddyho Krugera, Pepka Námořníka a spoustu dalších. .A pokud se budete pozorně dívat, v Imaginationlandu mužete spatřit např. Predátora, Vetřelce, Ronalda McDonalda, Flashe, Djokera, Gremlina atd. Nabízí se i náběh parodíí na několik filmů. Zkrátka Imagination...Imagination...Imagination... ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama