Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

Snipsley 

všechny recenze uživatele

Jedná se o další sprosťárnu, je to ale podané tak inteligentnám způsobem, že tohle je prostě skvost. Jde o úplně imaginární svět obestřen tolika narážkami a filmovými postavami i herci, že některé hlášky jsou fakt paráda. Those aren't ideas, those are special effects! - I... don't understand the differents. Micheal Bay rulez :) ()

ganz 

všechny recenze uživatele

Pokud shlédnete v rámci 11. serie a nebudete hodnotit jako celovečerák, určitě se pobavíte. Každopádně většině dílů z jedenáctky to nesahá ani po paty. např-Lice Capades, Night of the living homeless, More crap a především Guitar Queer-o. Každopádně cartmanova linie byla luxusní(its not just victory for me but fow whole justice system...and my balls) a roznesení Bayie mě vážně dostalo( a musel jsem souhlasit(: ) ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

No je to takovej trojdíl. Se vším všudy, co se na správnou trilogii sluší a patří. Heroický Buttersův příběh, nějaké to znásilnění Pepka námořníka nebo Kurta Russela a mnoho dalšího. Zezačátku jsem se bavil dobře a pestrost postav v zemi Představivosti byla skvělá. Způsob likvidace notoricky známých postav byl ještě o třídu lepší. Ale potom to nějak vyčichlo, já na chvilku usnul, a konec už je jen takové tlachání s občasným lízáním koulí. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi to sice není, ale přesto je to South Park v plné formě tak, jak ho máme rádi.. nacpat do jednoho filmu Shyamalana, Baye a Gibsona, Ježíše, Santu, Vetřelce, Predátora, Pepka námořníka, Aslana z Letopisů Narnie, zvířátka z Bambiho, Luka Skywalkera, Dia, Snarfa, Freddyho Kruegera, Ronalda McDonalda, Morphea, Darth Maula, Mickey Mouse, Gandalfa a v neposlední řadě Lidoprasomedvěda ..a mnoho dalších.. to umí zkrátka jenom Trey Parker a Matt Stone :) ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je luxus!! Sice mi chvilku trvalo než jsem přivykl nové modernější animaci, ale když jsem viděl první krvavou scénu, tak mě počáteční nechuť vůči pokusům o lehké 3D přešla:). Zápletka filmu je velice originální a správně šílená a utahuje si z kultury i politiky - přesně jak to máme u south parku rádi. Ještě snad jedna výtka - film je sice přeplněný novými postavami, ale těch starých a dobře známých ze seriálu tu moc není (třeba Kenny se ve filmu, kromě pár minut na začátku, vůbec neukáže. Dokonce ani nechcípne!!). Dle Cartmanových slov: dej si trochu zmrzliny s ořechama navrch, Kyle! A hlavní ponaučení? Nenechte se ošálit roztomilýma lesníma zvířátkama - znásilní vás, vypíchnou vám oči, které vás donutí sežrat a nakonec vám nachčijou do prázdných očních důlků! svině.. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama