Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lisa, mladá studentka malířství prožívá ve svém novém bytě noci plné zvláštních vizí na rozhraní snu a reality. S těmito zážitky se svěří svému profesorovi, který se jí snaží pomoci. Vize však nabývají na intenzitě. Lisin domácí jí oznamuje, že v nedávné minulosti došlo v domě k vraždě mladé studentky, a tento zločin nebyl nikdy objasněn. Vše nasvědčuje tomu, že Lisin profesor, Ian Burton, udržoval se zavražděnou intimní poměr. Lisa, jejíž vztah k profesorovi je více než důvěrný, žádá vysvětlení. Burton bývalou známost přiznává, tvrdí však, že s vraždou nemá nic společné. Roztáčí se kolotoč dohadů, představ, podezření, žárlivosti a vášně. (Q FILM)

(více)

Recenze (7)

5150 

všechny recenze uživatele

Prostě jen další z řady erotických thrillerů, které se v půlce 90. let svezly s úspěchem ZÁKLADNÍHO INSTINKTU. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Extremne nudny eroticky thriller, ktory nezachrani ani charizmaticky Roberts. Eroticke sceny tiez za vela nestali. Doslova. 2/10. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nádherně poživačné béčko. Klišé na klišé, schéma na schéma. Zadaný profesor na univerzitě dohání svou snaživou žačku do extase... Ale ve skutečnosti jde o fetišistické scény s jeho ženou, hranou uhrančivou Claire Stansfield. Erotické hry v kabinetu, zapálení cigarety v černočerné tmě a samozřejmě sex a k němu předehra proložená debatou o universitní byrokracii. Claire, vše odpuštěno, tvůj full frontal = naprostá senzace. Nevadí, že jsi v jiné produkci s Robertsem byla jen elévkou, Karate Tiger 6 nebyl film pro tebe ;) Dnes už skutečně nezáleží na tom, že jsi Sensation přijala jen z určitých osobních důvodů a jak na tvé obsazení reagovali tví známí. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama