Reklama

Reklama

Cry_Wolf

  • Česko Krutá hra (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spolužáci Owen, Dodger a Tom jsou členy místního Klubu lhářů. Jednoho dne je nedaleko školy nalezena zavražděná mladá žena. Partička kamarádů roznese fámu, že vrah, který si říká "VLK" se chystá znovu zaútočit. Situace se však zvrtne v okamžiku, kdy začnou mizet osoby, které předtím označili. Nikdo z nich neví, kde končí pravda a začíná lež. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nemám moc rád filmy, které se snaží tvářit strašně chytře, ale přitom nahodí v úvodu takových vodítek, že je po 16 minutách nejenom jasné, kam to bude směřovat, jak, ale také, kdo za tím stojí. Takže konec mě naštval, protože přesně takhle jsem si v té 16, minutě řekl, že to takto bude pokračovat a takhle to skončí. A ono jo. Nic navíc. Když se mi u 6. smyslu povedlo přijít v půlce filmu na pointu, tak jsem se alespoň mohl bavit tím, jestli jako jo, nebo ne, a bylo fajn vidět, že si s tím rejža aspoň trochu vyhrál, aby diváka mátl. To tady chybí. Btw, v poslední době snad není film, který by nezačínal noční, ale i denní honičkou v lese. :-( ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

no jejej, to zas bylo jednou příjemné překvapení! takový strašidelný obrázek toho, jak se může variace na městečko palermo v reálu zvrhnout... neokoukané tváře, solidně zahuštěná atmosféra, bravurní zakončení, jen škoda těch pár trapných pokusů o tradičně blbé lekačky... nicméně spokojenost na 70% ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když Owen (Julian Morris) nastupuje na novou střední školu, ani v nejmenším netuší, co jej zde potká. Celé městečko právě "žije" tragédií, kdy neznámý pachatel v lese zavraždil mladou dívku. Owen se rychle začlení do party, která se baví zvláštní hrou - na vlka a ovce, která spočívá v tom, co nejvěrohodněji obelhat své přátele. Celou partu napadne skvělá věc, napíší anonymní email o vrahově práci a o jeho dalším postupu. Horší je, když se jejich předpovědi začnou vyplňovat. Nyní už nelze věřit vůbec nikomu ... Čekal jsem nějaké ujeté béčko - teenagerovskou vyvražďovačku (kterých se v poslední době vyrojilo několik, a kterými naše nejoblíbenější televize hojně zaplácává noční hodiny), ale byl jsem vcelku rychle vyveden z omylu. Když se to vezme kolem a dokola (abych moc nenapovídal), tak více než vlastním obětím je zde věnován čas lžím a pocitu strachu z toho, kdo je vlastně zákeřný vrah. Nebo vrazi. Samotným závěrem jsem byl docela překvapenej, a to se určitě hodnotí. S herců stojí za zmíňku určitě Jon Bon Jovi, ale i samotní teenageři nejsou vůbec marní, taková Lindy Booth třeba. .. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony stačili na stárnenie tupých rozmaznaných decák, ktoré nevedia čo od dobroty. Nápad ako taký sa dal spracovať aj lepšie, ak by absentovali neustále režisérske prešlapy. Ak by film viac využil potenciál maskovaného vraha a urobil z toho obyčajný slasher bez „duchaplnej“ a „šokujúcej“ zápletky, mohol z toho byť zaujímavý béčkový filmík pre nadšencov žánru. Takto je z toho iba úbohý odvar zo zaujímavého nápadu, ktorí ako film odložím do sekcie z nálepkou : „Ach jaj !“ 30 % ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film by si měli pouštět sebevrazi, je totiž vysoce pravděpodobné, že se unudí k smrti. Tam se vůbec nic neděje a když už, tak je to podáno chladně a prázdně, bez jakékoliv špetky atmosféry. Ať už jdou s těmi jejich rádobypřekvapivými ( a přeplácanými) pointami do háje. Opět jeden z těch filmů, který trpí syndromem "napínání diváka na úkor nelogiky"(stejným syndromem trpí např. Vesnice, nebo Blade Trinity), to je - postavy se chovají a konají s vědomím, že je právě sleduje DIVÁK, namísto chování se k dané dějové situaci. Zde to v praxi znamená to, že jedna z postav, o které se na konci dozvíme, že je vrah, je během filmu v jednu chvíli sama a BOJÍ SE VRAHA. P.S: Je opravdu drzé nazývat tento film hororem nebo thrillerem. Možná tak krimidrama, ale horor? ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Jeff Wadlow dostal šancu natočiť svoj celovečerný debut po tom, čo v roku 2002 vyhral milión amerických dolárov na filmovom festivale Chrysler Million Dollar. (misterz)
  • Natáčení probíhalo na univerzitě v Richmondu. (Lajty)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama