Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatický mladík Melvin Smiley (Mark Wahlberg) působí na první pohled nesmělým dojmem, nicméně na živobytí si vydělává jako nájemný zabiják. Pro dobré profesionály je práce stále dost a i když je velmi dobře placená, musí Melvin z finančních důvodů brát vedle seriózních zakázek i menší melouchy. Proč? Jeho krásná snoubenka potřebuje peníze, jeho krásná milenka potřebuje peníze, každý potřebuje peníze. Kdo chce snadno přijít k balíku, může přijít za dobrákem Smileyem a prostě ho o něj požádat. Melvin se totiž nedokáže smířit s představou, že by ho někdo neměl rád a tak se lidem snaží za každou cenu vyhovět. Z těchto důvodů se také připojil k menší akci svého kolegy Cisca (Lou Diamond Phillips), který naplánoval únos dcerky japonského šéfa hollywoodského studia. Nikdo nepochybuje o hladkém průběhu standardní akce, ovšem dokonalý plán bere za své ve chvíli, kdy se zdrcený otec obrátí s žádostí o pomoc na svého přítele, který je kmotrem unesené dívky. A co čert nechtěl, je také mafiánským bossem, který si pravidelně najímá Melvinovu zabijáckou partu. Konsternovaný Cisco je pověřen tím, aby vypátral a zlikvidoval únosce, tedy vlastně sám sebe. Jak se dostat ze zapeklité situace? Což takhle hodit všechno na dobráka Melvina... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (222)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Naprosto nečekaný skutečný "big hit". Ani ve snu mě nenapadlo, že se u tohoto filmu budu tak skvěle bavit. Každý, kdo má rád takové ty krimikomedie, kde dochází k nečekaným zvratům a kdy se hrdinové (z nichž nikdo není vyložený klaďas) občas chovají, jako by neměli všech pět pohromadě, by si tento film měl půjčit na videu a podívat se na něj. Nedosahuje sice kvalit např. Sbal prachy a vypadni, ale stejně je to dobrý nářez. ()

vincent 

všechny recenze uživatele

Nekačakal som od toho skoro vôbec nič a nakoniec som dostal riadnu dávku srandy. Vždy, keď som sa zasmial, tak ma napadlo, že to bolo asi poslednýkrát. Ale nebolo. Smial som sa od začiatku do konca. Škoda, že ten film nie je taký známy ako napríklad Zbal prachy a vypadni! nakoľko sa mi zdá (možno menej vizuálne premakaný ale) omnoho vtipnejší! ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Výborné přenesení živelné a kinetikou napěchované poetiky hongkongských akčních komedií do hollywoodského prostředí. Naprosto ideální film pro ty diváky, kteří si jeho asijské konkurenty nemohou naplno užít kvůli velkému množství slovního humoru (obvykle těžko přenositelného do titulků) a kulturně specifickému projevu herců. Rozhodně jeden z nejlepších hollywoodských počinů některého z hongkongských režisérů. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Je to ujetost, ale se skvělými akčními scénami, s rozumnou mírou přehánění (je to přece jen komedie, že ano), s nesmělým nájemným vrahem Markem Wahlbergem, se kterým všichni včetně jeho snoubenky a milenky (přesně takováhle mrcha by vyrostla z Melounka, vítej zpět Kelly Bundová :)) vytírají jak se jim zlíbí. Tenhle typ lidí nesnáším, ale nakonec je to na pohodu... ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Americká parádička, která se snaží konkurovat asijským dílkům. Osobně nemám nic proti, stylu akčních komedií, ale v The Big Hit je komedie opravdu spíše sporadická. A tak se děj věnuje spíše postavám, konkrétně hlavnímu hrdinovi, který jako by z nějaké počítačové střílečky vypadl. Celý film nezabere ani hodinku a půl, než se dovleče do konce. A i ten se snaží být kdovíjaký a ve výsledku se nejedná o nic přeborného. Dvě střílečky a nájemní zabijáci, kteří jsou jak banda modelů. Nic než jen průměrná kopie asijských filmů. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Na soundtracku k filmu je mj. píseň "Don´t Sleep", kterou rapuje Mark Wahlberg. (5150)

Reklama

Reklama