Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmadvacetiletá Katya Livingston (Jennifer Love Hewitt) pracuje pro reklamní agenturu a její život se točí kolem večírků, společenských akcí a smetánky v San Franciscu, mezi kterou se touží dostat. Svým nákladným způsobem života se však brzy dostane do finančních potíží. Katya sní o muži, se kterým se každé ráno při příchodu do práce potkává ve výtahu (Colin Ferguson). Seznámí se s ním a jejich vztah se začne slibně vyvíjet, ale to by se nesměl blížit ples, kterého se chce Katya za každou cenu zúčastnit. (bittersweet)

(více)

Recenze (9)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Bez Jennifer Love Hewitt by nemělo smysl se na to dívat. Pak je tu ještě Natassia Malthe a to je asi tak všechno. Hlavní mužskou roli obsadil nějaký hnusák s xichtem fašistického plukovníka. Jennifer zde hraje totální krávu, takže se inteligentní divák zasměje už jen nad tou její omezeností a vůbec nepotřebuje přítomnost humoru. Toho je tu mimochodem nejvíce asi v úvodní scéně a pak už se vyskytuje jen velmi vzácně. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie o tom, jak se z namyšlené nány, která se různými podvody dostala až na vrchol společenského žebříčku, stane "normální" holka. Nutno říci, že bez J.L.Hewitt by byl (už tak dost slabý) potenciál filmu ještě zhruba poloviční. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Óda na konzumný život a ničnerobenie v práci, najlepšie v reklamnom biznise, kde pracujú všetci hrdinovia romantických komédií. Film ťahá dopredu JLH, na ktorú sa aspoň dobre pozerá, keď jej postava je schválne tak nesympatická, jednoducho mrcha. Uslzený záver tam nepasoval, ale ako ináč stvoriť happy-end. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Řadová televizní romkom, ale s naprosto okouzlující JLH. Takže pokud máte rádi její šarm a baví vás její boobies, směle do toho. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Když se ke konci filmu na plese hádá Katya (Jennifer Love Hewitt) s Dove (Stefanie von Pfetten), tak má Dove v ruce skleničku se šampaňským. Následuje několik scén, kdy je sklenice různě plná. Potom, co se napije, je sklenice skoro prázdná. V dalším záběru má však Dove sklenici se šampaňským téměř plnou. (Chundys)
  • Jako předloha k tomuto filmu posloužil román od Adèle Lang. Kniha se jmenuje "Confessions of a Sociopathic Social Climber: The Katya Livingston Chronicles". (bittersweet)

Reklama

Reklama