Reklama

Reklama

Větrný démon

  • Česko Démonické větry (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Cory s několika přáteli navštíví starou usedlost, kde jeho předkové, jak se později ukáže, holdovali černé magii a démonismu. Místní je od pobytu v domě odrazují, skupinka však na jejich prosby nedbá. Ve vzduchu je však něco smrtelného a v domě už na partu přátel čekají démóni. Brána do pekel se otevírá… (pfa)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Film byl fajn a i živý dabing na projekci Otrlého Diváka. Bohužel Otrlo se začal snažit v posledních letech, více zavděčit mainstream publiku co by si nikdy takové filmy nepustil. Kvůli tomu už serou na pribehovou kostru a jedou jen svuj vymysleny pribeh naroubovaný na film. Drive se pres své vtipy aspon snazili drzet pribehove kostry. Tady bohužel velice trapně zakomponovali: “Je to Fresh Mám to rád” či odkaz na Stranger Things a song Running up the Hill, což bylo vyloženě trapné a na sílu, jinak byl živý dabing vtipný. Ale na tohle at priste serou :D Ja beckove sracko filmy mam rad i bez srando dabingu, proto mě tohle zavděčení lidem co se tam jdou jen zhulit a vysmát se jim, vylozene sere. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úvod nás naladí na príjemnú, tajomnú a krvavú notu. Avšak to čo nasleduje potom, je vata s hlúpymi a naivnými dialógmi a ešte debilnejšími hereckými výkonmi, popretkávaná ( dobre známymi ) hororovými motívmi. Ale aby som nebol len kritický, krvi a slizu je tu dostatok, démoni sú kvalitne odpudzujúci a celkom sa podarila aj výprava. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Je to kdesi medzi neodolateľným cheesefestom a serióznejšou záležitosťou. Ambicie tentoraz prevýšili rozpočet, scenár sa miestami zamotal tak, že mám pocit, že už ani tvorcovia nevedeli, ako z toho von. Ostávajú parádne masky a skvelé poctivé gore efekty, zábava to napriek všetkému uvedenému, aj kvôli tomu, je. V kombinácii s nostalgickou spomienkou na obal VHS. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Téměř céčková trapná mega sračka,kterou od totálního odpadu odtrhávají jen celkem dobré masky a moc pěkně vybrané prostředí.To vše zbylé je téměř nekoukatelná blbost ve které vévodí absolutně gumoví toaletní herci..Pro mě veliké zklamání a doporučení pro každého milovníka béčkových hororů-ruce pryč! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Horror v přesném duchu 80.let - po všech stránkách. Hudba (B.Wallenstein) chvílemi připomíná Carpenterovu z jeho nejlepších fláků (hlavně zkraje), jinak převládající syntezátory typické pro onu dobu zjm. v italských horrorech a kriminálkách. Účesy rovněž dobové a démon v podobě polonahé prsatky jakoby vypadl z klipů MTV. Nijak převratný příběh sází hlavně na atmosféru a naprosto skvělé masky! Triky, představované kreslenými blesky a malovanou energií, jsou dobově mizerné, byť už tehdy se dělaly výborné počítačové (Terminátor, Propast, Vládci vesmíru, Krotitelé duchů ad.). Nejen masky připomínají italskou školu, ale i detaily - lebka s červy (žížalami), vejce, které pukne a vyvalí se z něj červi (larvy potemníka), kostlivec na kříži, mlha...Zástupy nemrtvých dají vzpomenout především na Romerovu Noc oživlých mrtvol. Sliz, rituály, prokletý dům, co více si přát! ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama