Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podezřelí ze série vražd provedených neobvyklým způsobem, tak zvaným Shaolin Palm, se dva stateční bojovníci Lei Xun (Derek Yee) a Qiao Yiduo (Jason Pai Piao) společně vydávají po stopách proradných šaolinských mnichů, kteří vybíjejí členy jednoho z vážených klanů. Chtějí tak očistit svá jména. Když se na této cestě utkají s přesilou nepřátel, otestují si své bojové schopnosti,. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Všetci tu v komentoch ospevujú, ža sa vo filme nonstop mlátia. Práve to mi vadí. Je tam fakt nekonečné množstvo bitiek na úkor funkčného príbehu a postáv, ktoré mi bolo komplet ukradnuté. Naviac je to v jadre detektívka v ktorej hrdinovia pátrajú po zákerných vrahoch zo šaulinského chrámu. No a ani tie bitky ma nenadchli. Pripadali mi ako taký tuctový dobový priemer s množtvom výskokom do stratena mimo kameru. V každom ohľade priemerné kung-fu. 5/10. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

ryzí zábava bez zbytečných přesahů do historie, politiky nebo psychologie, první bojovou scénou se zřetelně inspiroval sam firstenberg při inscenaci přepadení vojenského konvoje v americkém ninjovi, choreografie černých bojovníků ala ninja je hravá stejně jako jeden z hlavních hrdinů, který miluje kostky života víc než sama sebe ()

Reklama

sepp 

všechny recenze uživatele

Pro priznivce kung-fu filmu skvela podivana, prakticky porad se bojuje, neubehnou 3 minuty, aby nezacal souboj. A dialogy mezi temito souboji nejsou brany nijak vazne, spise naopak, takze film ma opravdu uvolnenou atmosferu. Videl jsem uz 2x za posledni rok a kouknu zas, az pujde na MGM kanalu, stoji to za to :) ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Skvělá podívána pro někoho kdo vyhledává MA filmy, kromě asi 20 minut se celý film jen bojuje, ale kvalitu příběhu to nepoznamená :). Souboje jsou nápadité, pokaždé se bojuje s jinou zbraní či pomůckou. ()

Modiwish 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů od SB společnosti, prostě majstrštyk. Po dnešním znovushlednutí musím změnit hodnocení a poslat film k 5ti hvězdičkové výšině. Spousta akce, soubojů, krve a napětí podkresleno rytmickou hudbou. Film má, ač to není zvykem u kung-fu, spletitý, komplikovanější děj a spoustu odboček s nádechem detektivky. Co bych vytknul je až nadmíru použití lan ve filmu a ve vzduchu bojovníci si snad stihnout zavázat tkaničku a udělat salto, tohle není můj šálek kávy, ale i tak choreografie bojů byli luxusní. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno