Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejžhavější mladá hollywoodská hvězda dnešních dnů Jesse Metcalfe (TV seriál Zoufalé manželky) vyvolává salvy smíchu po celé škole jako hlavní hvězda tohoto neuvěřitelně legračního filmu! Když tři nádherné holky zjistí, že se staly obětí nenasytného lamače dívčích srdcí Johna Tuckera (Metcalfe), zosnují důmyslný plán odplaty. A tak se Tucker buď konečně změní…nebo bude brzy tenhle král školy všem jen pro smích! Dokáže svůdné dívčí trio proměnit “sériového milovníka” ve věrného muže? Přesvědčte se o tom v úspěšném filmu, který dokazuje, že pomsta nemusí být jen sladká, ale také hodně legrační. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Další z nepřeberného množství teenagerovksých komedií, která dle mého názoru patří k těm lepším. Film je ideální pro diváky, kteří nehledají v ději žádné velké umění ani originalitu, ale chtějí si oddychnout po náročném dni a bez velkého přemýšlení se pobavit. Srandovních situací a skvělých hlášek se zde totiž najde dostatek. Navíc filmy založeně na motivu pomsty mě vždy přirozeně bavily. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Richard Gibbs: 1. Dirty Little Secret - The All-American Rejects ,2. Honestly - Cartel ,3. Chelsea - Stefy ,4. Hope Song - Rock Kills Kid ,5. Instantly Gratified - People In Planes ,6. Better Open The Door - Motion City Soundtrack ,7. Time After Time - Quietdrive ,8. Fool For Love - Stefy ,9. This Will Be Our Year - Ok Go ,10. I Like What You Say - Nada Surf ,11. Float On - Ben Lee ,12. Sunset Lover - Josh Kelley ,13. We Got To Leave - Caesars ,14. The Next Big Thing - Rockett Queen , ()

Reklama

atmen 

všechny recenze uživatele

To už není možné, zase jedna holka, která není (údajně) hezká, pro všechny neviditelná, ale v mých očích je královna. Pak jí kamarádky přesvědčí, aby se změnila, tak vymění šatník, kadeřníka, slušné chování a výsledek - nezajímavá Barbie. Svět (škola) jí leží u nohou a já mohu jen vzpomínat na začátek filmu... zde je vše korunováno i jejím protějškem, vypadá sice jakoby by právě sestoupil z mola, ale přesvědčí nás, že zdání klame a on chudák, o dívkách může jen snít... zde je sice nelogičností spousta, ale co, v tomto žánru je všechno možné a ono se na to celkem pěkně dívá a to někdy stačí... ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Filmů z prostředí školy bez širší zápletky jako je tento je natočeno každoročně velmi mnoho. Kluka podání Jesse Metcalfa, kterého známe jako zahradníka ze seriálu Zoufalé manželky, je na své škole nejlepší borec a má holku na kterou si ukáže, a nejenom jednu. Jednoho dne se holky co s ním jako že chodí domluví, že mu dají kopačky a že ho zničí. S kopačkami je ale předežene a ony jsou více než naštvané. Použijí k tomu svojí kamarádku, prášky, které povzbuzují ženskost, tanga atd., ale zjistí, že při něm snad drží samotný Bůh, jelikož z každého trapasu vyjde jako vítěz a inspiruje tak své okolí. Nastražená kamarádka se do něj také zamiluje a vše až na trošku zmatenější konec dobře dopadne.Ona se stane na škole známou a on se změní a chodí pouze s jednou. ()

Hannibal1913 odpad!

všechny recenze uživatele

Proč... Proč vůbec podobné filmy musí vznikat? Pětileté dítě s alespoň průměrnou inteligencí by dokázalo napsat scénář devadesáti procent podobných "cool american" filmů... Škola, krásky, krasavci, největsí pařby (hlavní hrdina by dovedl vypít až neskutečných 3 piva a ještě by zvládl rovně chodit! Nezlobte se na mně, ale toto nejsou filmy pro mně. Nebýt toho, že jsem sledování slíbil svojí slečně, asi bych nevydržel déle, než 8,5 minuty... U 85 minut filmu jsem ale doopravdy umíral! 11.10.2010 - 10% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Ashanti stihla během natáčení zpívat na pěti koncertech. (D3VIL)
  • V jedné ze scén Kate (Brittany Snow) schválně cituje Johnovu (Jesse Metcalfe) hlášku ze šatny o "Bordó, které otevřeš a vyžahneš." Tu však Kate slyšet nemohla, protože byla schválně vystřížena, aby si myslela, že to s ní John (Jesse Metcalfe) nemyslí vážně. (necisty)
  • Štáb musel získat od studentů skutečné školy, kde se natáčelo, povolení k užívání jejich skříněk. (D3VIL)

Reklama

Reklama